Biedriņš atkārto rekordu, Warriors zaudē Arizonā (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ESPN.com

Nacionālajā basketbola asociācijā ar mainīgām sekmēm turpina spēlēt Goldensteitas "Warriors", kas pēc sestdien izcīnītās uzvaras šorīt agri pēc Latvijas laika zaudēja vienai no līdervienībām Fīniksas "Suns". Andris Biedriņš šajā mačā atkārtoja savas karjeras atlēkušo bumbu rekordu.

Šorīt izbraukumā "Warriors" komanda pieļāva ārkārtīgi daudz kļūdu, kas nedeva gandrīz nekādas cerības uzvarēt šobrīd lieliski spēlējošo "Suns" komandu, un galarezultātā smags zaudējums 105:128.

"Warriors" komandas bilance atkal neitrāla - 18 uzvaras un 18 zaudējumi, kas Rietumu konferencē ir līdzvērtīgi devītajai vietai. Nākamo spēli Oklendas klubs aizvadīs savā laukumā pret Orlando "Magic".

Pret "Suns" līdzvērtīga spēle sanāca tikai pirmajā ceturtdaļā, ko viesi uzvarēja ar 30:29, bet visā mačā Goldensteitas kluba spēlētāji pa visiem kopā pieļāva 25 kļūdas (Suns - 15), kas lielā mērā arī izšķīra cīņas iznākumu.

Deviņreiz kļūdījās Monta Ellis, kas ar 22 punktiem bija rezultatīvākais zaudētāju rindās, bet Bairona Deivisa kontā 17 punkti un piecas kļūdas.

Patīkami, ka šajā ziņā starp grēkāžiem nebija Andris Biedriņš, kam tikai viena kļūda, toties trešo reizi karjerā latviešu centrs zem groziem izcīnīja 17 (!) atlēkušās bumbas. Tas ir atkārtots viņa karjeras rekords, tāpat kā astoņas bumbas, ko viņš savāca zem pretinieku groza.

Šī bija 30. spēle sezonā, ko Biedriņš sāka starta piecniekā, un 29 minūšu laikā viņš guva arī septiņus punktus (2p 3/7, sm 1/3), kā arī divreiz rezultatīvi piespēlēja, bloķēja divus metienus un pārtvēra divas bumbas.

Andris Biedriņš (no labās) cenšas nobloķēt kanādieša Stīva Neša metienu pēc caurgājiena.
Andris Biedriņš (no labās) cenšas nobloķēt kanādieša Stīva Neša metienu pēc caurgājiena. Foto: ESPN.com

"Suns" komandas rindās 26 punktus guva Brazīlijas izlases spēlētājs Leonardo Barbosa, 25 - Džeimss Džounss, Šons Merions uzvarai pievienoja 24 punktus un 17 atlēkušās bumbas, bet Kanādas izlases saspēles vadītājs Stīvs Nešs izcēlās ar 14 punktiem un desmit rezultatīvām piespēlēm.

Ar 25 uzvarām "Suns" ieņem otro vietu visā NBA kopvērtējumā, atpaliekot tikai no Dalasas "Mavericks", kas izcīnījuši par divām uzvarām vairāk.

Vakar "Mavericks" vareno 13 uzvaru sēriju izdevās apturēt Losandželosas "Lakers", kas savā laukumā izrādījās pārāki ar 101:98. Uzvaru nesošo tālmetienu 28 sekundes pirms spēles beigām iemeta serbs Saša Vujačičs, kas sasniedza savas karjeras rekordu, gūdams 16 punktus.

Kobe Braients uzvarētāju rindās izcēlās ar 26 punktiem, astoņām atlēkušajām bumbām un sešām rezultatīvām piespēlēm, kamēr vācietis Dirks Novickis ar 29 punktiem un 13 atlēkušajām bumbām bija labākais savā komandā.

Citu spēļu rezultāti: Toronto "Raptors" - Vašingtonas "Wizards" 116:111, Minesotas "Timberwolves" - Hjūstonas "Rockets" 103:99 OT, Memfisas "Grizzlies" - Sanantonio "Spurs" 96:110, Orlando "Magic" - Bostonas "Celtics" 87:79, Portlendas "Trail Blazers" - Maiami "Heat" 90:93.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu