"BK Ventspils" - cerīgā izloze (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

ULEB kausa izcīņas astotdaļfinālā Latvijas basketbola čempionvienības "BK Ventspils" pretinieki būs Itālijas vidusmēra komanda "Landi Renzo Reggio Emilia", noskaidrojās šodien Barselonā notikušajā izlozē.

ULEB kausa priekšsacīkstēs ventspilnieki A grupā ieņēma ceturto vietu, kas automātiski "play off" pirmajā kārtā paredzēja tikšanos ar kādu no trīs citu grupu uzvarētājiem.

Izlozes rezultātus var vērtēt kā veiksmīgus, jo "Ventspils" ir izvairījusies no tikšanās ar pamatturnīra absolūtajiem uzvarētājiem Kazaņas "Unics" (deviņas uzvaras desmit spēlēs) un arī no spēcīgajiem Krievijas vicečempioniem Maskavas "Dinamo" (astoņas uzvaras grupu turnīrā).

"Landi Renzo Reggio Emilia" sīvā cīņā izcīnīja pirmo vietu B apakšgrupā, uzvarot septiņās spēlēs no desmit. Līdzīgi kā Latvijas čempioni, itāļi uzvarēja visās piecās spēlēs savā laukumā.

Komandas rezultatīvākais basketbolists grupu turnīrā bija amerikānis Rikijs Minārs, kas vidēji mačā guva 16,4 punktus, bet otrs labākais ar 15,5 punktiem vidēji spēlē bija viņa tautietis Lenss Makintairs.

Itālijas līgā Redžiānas komanda šobrīd ieņem tikai 11. vietu ar septiņām uzvarām un deviņiem zaudējumiem.

Ja "BK Ventspils" pārvarēs astotdaļfināla kārtu, ceturtdaļfinālā Latvijas čempionu pretinieki būs vecie, labie paziņas - Serbijas "Hemofarm" vai Alikantes "Etosa" no Spānijas.

Beļģijas komanda "Charleroi", kurā viens no līderiem ir Latvijas izlases aizsargs Armands Šķēle, astotdaļfinālā spēlēs ar Maskavas "Dinamo".

Astotdaļfināla pirmās spēles notiks 31. janvārī, bet atbildes mači - 7. februārī. Ventspilnieki, tāpat kā "Charleroi", astotdaļfinālā pirmo maču aizvadīs savā laukumā.

Citi 1/8 fināla pāri:

"Hemofarm" (Serbija) - Alikantes "Etosa" (Spānija), "Aris" (Grieķija) - "Panionios" (Grieķija), "Lukoil Academic" (Bulgārija) - Belgradas "Crvena Zvezda" (Serbija), "FMP Zeleznik" (Serbija) - "Adecco Asvel" (Francija), "Hapoel Migdal" (Izraēla) - "Euphony Basket" (Beļģija), Kazaņas "Unics" (Krievija) - Romas "Lottomatica" (Itālija).

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu