ASV bokseris Meivezers joprojām paliek nepārspēts

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Pazīstamais ASV bokseris Floids Meivezers sestdien 12 raundu cīņā pēc punktiem uzvarēja savu tautieti Šeinu Mosliju notikušajā veterānu cīņā pussmagajā svarā.

Šai cīņai bija tikai reitinga cīņas statuss un čempionu tituli tajā netika izcīnīti.

Meivezers tiesnešu vērtējumā bija pārāks ar 119:109, 118:110 un 119:109 un tā viņam bija 41.uzvara karjerā tikpat aizvadītajās cīņās.

33 gadus vecais Meivezers izšķirošo pārsvaru nodrošināja sākot no cīņas sestā raunda, kad arvien vairāk izpaudās viņa pārākums sitienu spēkā un ātrumā. Līdz mača beigām tā arī neradās nekādas šaubas par viņa uzvaru.

Savukārt Moslijam tas bija sestais zaudējums karjerā, kamēr izcīnītas 46 uzvaras. Jāatzīmē, ka viņam jau ir 38 gadi.

Tiek ziņots, ka minēto cīņu vērojušas daudzas pasaules slavenības - Arnolds Švarcenegers, Muhameds Ali, Vils Smits, Perisa Hiltone un citas.

Jāatzīmē, ka Meivezera tēvocis ir amerikāņu boksa treneris Rodžers Meivezers, kurš aizvadītajā gadā iemantoja negatīvu slavu, kad piekāva savu audzēkni Melisu Sentvilu.

48 gadus vecais Rodžers Meivezers pirms trenera karjeras sākšanas arī bija profesionāls bokseris. Viņa karjera ilga no 1981. līdz 1999.gadam. Kopumā viņš aizvadīja 72 cīņas, kurās izcīnīja 59 uzvaras - 35 no tām ar nokautu, kā arī piedzīvoja 13 zaudējumus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu