"Jelgavas" futbolisti pieveic "Liepājas metalurgu" (4)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas kausa izcīņas futbolā ceturtdaļfināla spēlē trešdien komanda "Jelgava" izbraukumā ar 5:4 (1:0, 1:1, 3:3) pēcspēles 11 metru sitienu sērijā negaidīti pieveica pagājušās sezonas valsts čempionvienību "Liepājas metalurgs", iekļūstot turnīra pusfinālā.

Liepājnieku rindās divus vārtus guva Melnkalnes futbolists Iļja Spasojevičs, bet vēl reizi precīzs bija Deniss Rakels. Savukārt "Jelgava" komandas labā vārtus guva Oļegs Malašenoks, Aivars Ķeris un Jevgēņijs Kazura.

Pēc pirmā puslaika Latvijas futbola čempionāta - "LMT Virslīgas"- jaunpienācēja "Jelgava" komanda atradās vadībā ar 1:0, bet otrajā puslaikā laukuma saimnieki izlīdzināja rezultātu.

Mača papildlaikā abas komandas guva vēl pa diviem vārtiem, līdz ar to arī papildlaiks noslēdzās neizšķirti 3:3. Uzvarētāja noteikšanai bija nepieciešama pēcspēles 11 metru sitienu sērija, kurā sekmīgāki izrādījās Jelgavas futbolisti.

Kā ziņots, pusfinālā trešdien iekļuva arī "Jūrmala-VV", "Olimps"/RFS un "Skonto" komandas.

Ceturtdaļfinālā jūrmalnieki ar 4:0 pārliecinoši pieveica Rēzeknes klubu "Blāzma", "Olimps"/RFS ar identisku rezultātu uzvarēja "Daugava"/RFS komandu, bet "Skonto" izbraukumā ar 7:6 pēcspēles 11 metru sitienu sērijā pieveica "Ventspils" vienību.

Pusfināla spēļu pāri tiks noteikti papildu izlozē, kas notiks 19.aprīlī.

Latvijas kausa fināls šogad ieplānots 19.maijā Rīgā, Skonto stadionā.

Latvijas kausa ieguvējs iegūs tiesības pārstāvēt Latviju 2010./2011.gada sezonas UEFA Eiropas līgas turnīrā.

Komentāri (4)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu