Ronaldu aizvadījis pirmo treniņu kopā ar "Juventus"

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/ScanPix

Portugāļu futbola zvaigzne Krištianu Ronaldu otrdien aizvadīja pirmo treniņu kopā ar saviem jaunajiem komandas biedriem Itālijas futbola grandā Turīnas "Juventus".

"Juventus" komanda 10.jūlijā Ronaldu par 112 miljoniem eiro nopirka no Madrides "Real" vienības.

Portugālis svētdien ieradās "Juventus" rīcībā, pirmdien aizvadīja individuālu treniņu, bet otrdien darbojās jau kopā ar jaunajiem komandas biedriem.

"Pirmais smagais treniņš," savā kontā sociālajā vietnē "Twitter" ordien rakstīja Ronaldu, ievietojot arī bildi, kurā viņš smaida un pozē kopā ar komandas biedriem.

Tikmēr Itālijas mediji ziņo, ka Ronaldu pievienošanās "Juventus" komandai var radīt būtiskas izmaiņas sastāvā, jo rezultatīvais argentīnietis Gonsalo Igvains varētu pārcelties uz "AC Milan" komandu.

Tāpat nav izslēgta arī aizsarga Matijas Kaldaras pārcelšanās uz "AC Milan", bet tā vietā "Juventus" iegūtu citu aizsargu Leonardo Bonuči, kurš jau savulaik pārstāvējis Turīnas vienību.

Itālijas A sērijas čempionāts sāksies pēc divām nedēļām.

Ronaldu ar "Juventus" noslēdza līgumu uz četriem gadiem. Viņš kļuvis par trešo visu laiku dārgāk pārdoto futbolistu pasaulē. Pērn Francijas klubs Parīzes "Saint-Germain" (PSG) par 222 miljoniem eiro no spāņu kluba "Barcelona" nopirka brazīlieti Neimaru. Tāpat PSG šosezon būs jāsamaksā 180 miljoni eiro par francūzi Kilianu Mbapē, kurš komandai jau iepriekšējā sezonā uz īres tiesībām pievienojās no citas Francijas komandas "Monaco".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu