Bijušais Rudņeva komandas biedrs Modests grib tikt prom no Ķīnas

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Antonī Modests
Antonī Modests Foto: Imago Sport/Scanpix

Nu jau karjeru beigušā Latvijas futbola uzbrucēja Artjoma Rudņeva bijušais komandas biedrs, franču uzbrucējs Antonī Modests vēlas tikt prom no Ķīnas kluba Tjandziņas "Quanjian".

Pašlaik 30 gadus vecais Modests pirms gada atstāja Rudņeva tobrīd pārstāvēto Vācijas bundeslīgas klubu "Koln", tomēr "Quanjian" nav spējis iedzīvoties un pēdējos trīs mačos viņš nav piedalījies.

Interesi par Modesta pakalpojumiem izrādījušas komandas no Francijas, Krievijas, Vācijas un arī Saūda Arābijas, tāpēc francūzis ir vērsies pēc palīdzības Starptautiskajā Futbola federāciju asociācijā (FIFA), lai viņa līgumsaistības ar klubu tiktu pārtrauktas.

"Quanjian" klubs neslēpj, ka Modests nav mierā ar savu atrašanos šajā komandā jau kopš ziemas.

Sākotnēji Modests tika no "Koln" vienības izīrēts, bet pagājušā gada izskaņā viņš ar "Quanjian" parakstīja trīs gadu līgumu, kura kopējā vērtība tiek lēsta 29 miljoni eiro.

Tagad futbolists ne tikai vēlas klubu pamest, bet arī pieprasa 11,5 miljonu dolāru (desmit miljonu eiro) kompensāciju.

Modestam individuāli veiksmīgākā bija 2016./17.gada sezona, kad viņš visu turnīru ietvaros "Koln" rindās pamanījās iesist 27 vārtus, tostarp 25 Vācijas bundeslīgā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu