Nav Ronaldu, nav fanu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Krištianu Ronaldu
Krištianu Ronaldu Foto: Reuters/LETA

Madrides "Real" futbolisti svētdien ar uzvaru savā laukumā sāka Spānijas čempionāta sezonu, taču "Santiago Bernabeu" stadionā apmeklējums bija mazākais pēdējo 10 sezonu laikā, vēsta portāls "Goal".

"Real" futbolisti savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja "Getafe" vienību. Uzvarētāju labā vārtus guva spānis Dani Karvahals un velsietis Gerets Beils. Šo maču klātienē skatījās 48 446 fani, kas ir mazākais apmeklējums "Real" mājas spēlēs pēdējo 10 sezonu laikā.

Iepriekšējo reizi tik vājš rādītājs bija 2009. gada maijā, kad sezonas noslēguma mačā "Real" uzņēma "Barcelona". Toreiz Madrides futbolisti "El Clasico" duelī cieta sakāvi ar rezultātu 2:6, piedzīvojot 6. zaudējumu pēc kārtas.

2009. gada jūlijā Ronaldu pievienojās "Real", pārnākot no Anglijas premjerlīgas granda Mančestras "United". Kopš tā laika Madrides kluba stadionā "Santiago Bernabeu", kuram ietilpība ir vairāk nekā 80 000 skatītāju, mājas spēlēs allaž bija aizpildīts krietni pāri pusei.

Ronaldu šovasar pārgāja uz Itālijas klubu Turīnas "Juventus", kas par portugāļu uzbrucēju samaksāja 112 miljonus eiro. Aizvadītās nedēļas nogalē viņš piedzīvoja debiju Itālijas A sērijas čempionātā.

Deviņu sezonu laikā Ronaldu kļuva par "Real" kluba vēsturē labāko vārtu guvēju, ar precīziem sitieniem izceļoties 451 reizi 438 spēlēs. Patlaban 34 gadus vecais futbolists palīdzēja Madrides komandai četras reizes triumfēt UEFA Čempionu līgā, tostarp iepriekšējās trijās sezonās pēc kārtas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu