Ronaldu vārtus vēl negūst; "Juventus" pārliecinoši uzvar "Lazio"

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Turīnas "Juventus" sestdien Itālijas A sērijas futbola čempionāta otrās kārtas mačā savā laukumā ar rezultātu 2:0 (1:0) pārspēja Romas "Lazio".

Uzvarētāju rindās 30. minūtē ar precīzu tālšāvienu izcēlās bosnietis Miralems Pjaničs, ar kuru "Juventus" šonedēļ pagarināja līgumu līdz 2023. gadam.

Savukārt 75. minūtē rezultāta pārsvaru varēja dubultot portugāļu zvaigzne Krištianu Ronaldu, taču bumba sapinās kājās un uzlēca gaisā.

Tiesa, turpat blakus vārtu priekšā atradās horvātu uzbrucējs Mario Mandžukičs, kurš ieraidīja bumbu "Lazio" vārtos, bet Ronaldu tika pie rezultatīvas piespēles.

Ronaldu šī bija otrā spēle A sērijas čempionātā, bet pirmā oficiālā spēle "Juventus" laukumā. Viņš divās spēlēs izdarījis 11 sitienus, taču pagaidām vēl nav guvis vārtus.

"Juventus" šovasar iegādājās Ronaldu, par portugāļu uzbrucēju samaksājot 112 miljonus eiro Spānijas klubam Madrides "Real".

Jau vēstīts, ka A sērijas pirmās kārtas mačā "Juventus" viesos sarežģītā spēlē ar 3:2 (1:1) uzvarēja Veronas "Chievo".

Savukārt sestdien citā otrās kārtas spēlē "Napoli" savā laukumā atspēlējās no 0:2 un uzvarēja "AC Milan" ar rezultātu 3:2 (0:1).

Mājinieku labā divus vārtus guva poļu pussargs Piotrs Zeļinskis, bet 80. minūtē uzvaras vārtus iesita beļģu uzbrucējs Drīss Mertens.

Itālijas A sērijas čempionāta kopvērtējumā "Juventus" ar 6 punktiem patlaban ir līdere, bet "Napoli" ar tikpat punktiem ieņem otro pozīciju.

"Juventus" iepriekšējos septiņus gadus pēc kārtas triumfējusi Itālijas A sērijas čempionātā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu