Medenis un Co - pret "inčiem" finālā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas volejbola kausa izcīņas finālā ir iekļuvuši Latvijas vicečempioni "Poliurs/Biolar" no Ozolniekiem, kas arī otrajā pusfinālspēlē trešdien Rīgā uzvarēja trofejas pašreizējos īpašniekus un laukuma saimniekus "Lāsi/Robežsardzi".

Daugavas sporta nama sienās trešdienas vakarā ievērojami labāk jutās viesi, kas ātri atguvās pēc sīvā cīņā zaudētā pirmā seta un visā spēlē izcīnīja uzvaru ar 3-1. Pa setiem - 24:26, 25:18, 25:23 un 31:29.

Ozolnieku komandai šis bija lielisks revanšs par zaudējumu rīdziniekiem kausa izcīņas finālā pirms gada. Svētdien finālā Ozolnieku komandai pretim stāsies Latvijas čempionvienība "SK Rīga/Inčukalns".

Abu komandu pirmajā spēlē Ozolniekos "PoBi" pirms nedēļas uzvarēja ar 3-2 un, lai iekļūtu finālā, varēja atļauties zaudēt ar 2-3 un paļauties uz labāku gūto un zaudēto punktu starpību.

Pēc tam, kad "oži" bija pārliecinoši uzvarējuši otro setu un izrāva uzvaru arī trešā seta galotnē, rīdziniekiem, lai uzvarētu divu spēļu summā, jau bija jāpaveic acīmredzamais neticamais. Ne tikai jāuzvar divus setus pēc kārtas, bet jāatspēlē tajos iespaidīgs 18 (!) punktu deficīts.

Tas "lāsēniem" šoreiz nebija pa spēkam, jo "melnā" diena bija viņu uzbrukuma līderim Gundaram Celitānam un nebija neviena, kas viņa vietā varētu uzņemties līdera lomu.

Tajā pašā laikā "PoBi" komandā, kas ir pārliecinoši "Schenker līgas" līderi, gandrīz ikviens no pamatsastāva spēlētājiem varēja atbalstīt savu uzbrukuma zvaigzni Ansi Medeni, un tas atspoguļojās arī spēles rezultātā.

Un tātad - šosvētdien pulksten 14.30 - cīņā par Latvijas kausu dosies "Poliurs/Biolar" - komanda, kas vēl ne reizi nav cēlusi virs galvas šo trofeju, un 2003. gada Latvijas kausa ieguvēji "SK Rīga/Inčukalns".

Abu komandu savstarpējā mačā "Schenker līgā" uzvaru ar 3-2 izbraukumā izcīnīja "PoBi", un tā vien runā, ka viņi būs favorīti arī šajā spēlē. Tajā pašā laikā nav šaubu, ka Viktors Ceplītis, Andris Krūmiņš, Tomass Kalniņš un Co ir pretējās domās. Svētdien ies karsti!

Spēles tiešo translāciju jums būs iespēja noskatīties arī LTV7 kanālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu