Latviešu derbijs - Helmaņa tālie, Valtera piespēles (1)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latviešu basketbolistu sezonas pirmajā derbijā Vācijas Bundeslīgā Kristaps Valters bija nedaudz veiksmīgāks par Uvi Helmani, taču visā spēlē triumfēja Vācijas čempioni "GHP Bamberg".

Pēc visumā neveiksmīgā sezonas starta Bambergas komandai uzvara bija nepieciešama kā ēst, un to viņi arī dabūja, vakar savā laukumā ar 87:80 pieveicot Oldenburgas "EWE Baskets".

Tā bija Bambergas kluba trešā uzvara sešās spēlēs.

Latvijas izlases uzbrucējs Uvis Helmanis spēlēja tikai nepilnas 14 minūtes, taču guva astoņus punktus (3p 2/3) un izcīnīja četras atlēkušās bumbas.

Tajā pašā laikā "trīs zvaigžņu" saspēles vadītājs Kristaps Valters (att. izlases spēlē) ar 13 punktiem bija otrs rezultatīvākais komandā, turklāt viņa rēķinā arī divas atlēkušās bumbas, četras rezultatīvas un trīs pārtvertas piespēles.

Turnīra tabulā GHP ieņem astoto vietu, bet "EWE Baskets" ar tādu pašu bilanci - trīs uzvaras, trīs zaudējumi - ir devītie.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu