Šķēle uz Boloņu!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas izlases aizsargs Armands Šķēle jau tuvākajā laikā parakstīs vienošanos ar vienu no titulētākajiem Itālijas basketbola klubiem Boloņas "Virtus" un pievienosies trijiem šajā zemē jau spēlējošajiem Latvijas spēlētājiem.

Šķēle, kas jau ilgāku laiku nespēja atrisināt samezglotās attiecības ar Vloclavekas "Anwil", beidzot izrāvies no poļu "gūsta", un jau nedēļas nogalē Latvijas basketbolists ar slaveno itāļu komandu slēgs vienošanos uz diviem vai trīs gadiem.

22 gadus veco Šķēli ar "Anwil" joprojām saistīja līgums, taču galu galā Polijas klubs bija ar mieru šķirties un piekrita Boloņas komandas izpirkuma summai - 130 000 eiro.

Nav izslēgts, ka uzreiz pēc līguma noslēgšanas Šķēle tiks izīrēts kādai citai komandai.

Boloņas komanda ir dibināta 1927. gadā un kopš 1993. gada piecas reizes ir kļuvuši par Itālijas čempioniem. Pēdējoreiz tas notika 2001. gadā, kad komandu trenēja tagadējais Maskavas CSKA treneris Etore Mesina.

Komandas nosaukums, kā jau pieņemts Itālijā, diezgan bieži ir mainījies, bet populārākie noteikti ir bijuši "Kinder", "Knorr" un "Buckler".

Šajā sezonā "Virtus" startē ar nosaukumu "Caffe Maxim" un pēc piecām kārtām ar četrām uzvarām dala otro-piekto vietu turnīra tabulā.

Komandas treneris šajā sezonā ir maķedonietis Zāre Markovskis.

Itālijas A divīzijā šajā sezonā spēlē Kristaps Janičenoks, Ernests Kalve un Trojs Ostlers.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu