Nav Vairoga, nav rezultāta

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Sliktāko spēli sezonā aizvadot vienam no komandas līderiem Akselam Vairogam, "Valmiera/Lāčplēša alus" Baltijas Basketbola līgas spēlē vakar Ķēdaiņos zaudēja vietējai komandai "Nevežis".

Sasniedzot ļoti zemu precizitāti metienos no pustālās un tuvās distances (12/40), valmierieši jau pirmajā puslaikā saņēma izšķirošu triecienu no laukuma saimniekiem un visā mačā zaudēja "Nevežis" ar 65:75.

Pa ceturtdaļām - 14:18, 10:20, 18:21, 23:16.

Ja labāk būtu veicies iepriekšējo maču komandas vilcējam Akselam Vairogam, iespējams, viss būtu citādi, bet Aksels šoreiz bija gaužām nevarīgs (acīmredzot ziņas par viņa meistarību jau pārskanējušas visu Baltiju) un iemeta tikai septiņus punktus - 2p 2/10, 3p 1/7, sm 0/1, kā arī izcīnīja piecas atlēkušās bumbas.

Valmieras komandai tas bija piektais zaudējums sezonā, taču turnīra tabulā vidzemnieki saglabāja desmito pozīciju.

Zaudētāju rindās rezultatīvākais ar 14 punktiem bija Edgars Reķis, bet 13 punkti un 11 atlēkušās bumbas Māra Gulbja rēķinā. Arī Gulbja metienu precizitāte bija zem katras kritikas - 2p 2/7, 3p 2/7, sm 3/11 (!)...

Desmit punkti Renāra Zeltiņa kontā.

"Nevežis" komandā ar 16 punktiem izcēlās Gedimins Maceina (plus deviņas atlēkušās bumbas un četras rezultatīvas piespēles), kā arī Eks "barons" Mariuss Janišus - desmit punkti, 12 bumbas zem groziem un piecas pārtvertas valmieriešu piespēles.

Grozs: Valmiera - 36, Kēdaiņi - 44.

Ķēdaiņu komandai šī bija ceturtā uzvara sezonā, kas turnīra tabulā ļāva pakāpties uz augsto ceturto vietu.

Nākamā BBL spēle Valmieras komandai būs Vidzemes derbijs sestdien savās mājās pret Gulbenes "Bumerangs/ASK".

Vēl šodien "Dalkia/Nybit" - "Žalgiris" 67:88.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu