Kalve debitē Itālijā, Janičenokam rekords (7)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: orlandino.it

Itālijas A sērijas čempionātā svētdien debitēja Latvijas basketbolists Ernests Kalve, bet viņa pārstāvētais klubs Trevizo "Benetton" savā laukumā ar 89:72 uzvarēja Romas "Lottomatica". Sezonas personisko punktu gūšanas rekordu uzlaboja Kristaps Janičenoks.

Kalve laukumā gan aizvadīja tikai vienu minūti, kurā guva piecus punktus. Latvijas basketbolists realizēja vienīgo divpunktu un vienīgo trīspunktu metienu.

"Benetton" ar četrām uzvarām jau izvirzījies otrajā vietā, kamēr līderi ar piecām uzvarām piecās spēlēs ir Sjenas "Montepaschi".

Citā Itālijas čempionāta spēlē Kristaps Janičenoks guva 16 punktus, bet viņa klubs "L’Upea Capo d’Orlando" izbraukumā ar 94:103 zaudēja Milānas "Armani Jeans". Janičenoks pirmoreiz sezonā devās laukumā starta piecniekā un bija trešais rezultatīvākais savā komandā.

Janičenoka kontā arī divas atlēkušās bumbas un viena rezultatīva piespēle.

Foto: orlandino.it

16 gūtie punkti ir jauns Janičenoka (att.) personīgais rekords Itālijas A sērijā (iepriekšējais rekords 12 punkti) - 2p 2/2, 3p 3/7, sm 3/6. Ar 11,2 punktiem vidēji spēlē Kristaps ir savas komandas trešais rezultatīvākais spēlētājs šajā sezonā.

"L’Upea Capo d’Orlando" šis bija ceturtais zaudējums sezonā, un pagaidām komanda ieņem tikai 16. vietu 18. komandu konkurencē...

Vēl vakar Latvijas basketbolists Trojs Ostlers palika rezervē spēlē, kurā viņa komanda Teramo "Navigo.it" ar 101:79 uzvarēja Livorno "Basket".

Komentāri (7)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu