Smagais Somijas basketbols

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Ar zaudējumu starptautiskajā arēnā vakar debitēja Latvijas Basketbola līgas komanda "BK Rīga", kas Eiropas Izaicinājuma kausa pirmajā spēlē izbraukumā piekāpās somu komandai "Lappennranta".

Pēdējā brīdī saņemot iespēju piedalīties starptautiskajā arēnā, Latvijas Basketbola līgas līmenim ļoti spēcīgi nokomplektētā "BK Rīga" komanda savā pirmajā mačā ar 68:72 tomēr piekāpās Somijas čempioniem.

Pirmo ceturtdaļu LBL līderi gan noslēdza savā labā ar 21:15.

Raimonda Miglinieka komanda Izaicinājuma kausa pirmajā etapā spēlē C grupā, kur bez somiem vēl ir ielozēti arī Islandes čempioni "Keflavik SC", ar kuriem rīdzinieki 28. oktobrī tiksies savā laukumā.

Turnīra nākamajā kārtā iekļūs divu pirmo vietu ieguvēji.

"BK Rīga" komandā rezultatīvākais ar 12 punktiem bija Kaspars Bērziņš, bet Rinalds Sirsniņš savā debijas spēlē izcēlās ar 11 punktiem un sešām atlēkušajām bumbām.

Amerikānis Rodnijs Bilaps pievienoja desmit punktus, bet Edgars Čunda guva astoņus un izcīnīja arī desmit atlēkušās bumbas.

Astoņi punkti arī Latvijas izlases spēlētāja Sanda Valtera rēķinā, bet Somijas komandā labākais ar 24 punktiem un 14 atlēkušajām bumbām bija Pasi Rīhels.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu