Snaiperis Sprukts met atkal!

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: hpk.fi

Jau trešajā Somijas hokeja līgas spēlē pēc kārtas vārtus guvis Latvijas izlases uzbrucējs Jānis Sprukts, palīdzot savam Hēmenlinnas HPK klubam izcīnīt kārtējo uzvaru. HPK komandas rindās šajā spēlē debitēja arī otrs latvietis Kaspars Astašenko.

Trešā perioda ceturtajā minūtē Sprukts atklāja spēles rezultātu Hēmenlinnas kluba izbraukuma spēlē ar Kuopio "KalPa" un, kā izrādījās, tad guva uzvaras vārtus, jo visā mačā HPK izcīnīja uzvaru ar 4:0.

Tā bija Sprukta septītā ripa šajā sezonā un desmitais rezultativitātes punkts (7+3), kas ir otrs labākais rādītājs komandā. Ar septiņiem gūtajiem vārtiem viņš ir visas līgas trešais labākais snaiperis.

Hēmenlinnas komanda ar 29 punktiem ir izvirzījusies Somijas meistarsacīkšu otrajā vietā, tikai par diviem punktiem atpaliekot no līderiem Tamperes "Tappara".

Latviešu universālis Kaspars Astašenko savā debijas mačā laukumā devās otrajā maiņā kopā ar Spruktu un paspēja nopelnīt divas soda minūtes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu