Janičenoka pirmā uzvara Itālijas A sērijā

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pirmo uzvaru Itālijas basketbola meistarsacīkšu A divīzijā ir izcīnījusi "Upea Capo d'Orlando" komanda, kuras krāsas šajā sezonā pārstāv arī Latvijas izlases uzbrucējs Kristaps Janičenoks.

"Upea Capo d''Orlando" vakar savā laukumā ar 75:68 uzvarēja "Basket Livorno", un tā bija komandas pirmā uzvara pēc diviem zaudējumiem sezonas ievadā.

Janičenoks spēlē iesaistījās no rezervistu soliņa, taču laukumā pavadīja pamatsastāva spēlētāja cienīgas 28 minūtes, kuru laikā guva deviņus punktus (2p 2/2, 3p 1/5), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, izdarīja vienu rezultatīvu piespēli un saņēma otru labāko lietderības koeficientu savā komandā +11.

Orlando komanda turnīra tabulā ieņem 14. vietu 18 komandu konkurencē.

Debiju Itālijas elites līgā vēl nav piedzīvojis jaunais latviešu talants Ernests Kalve, kurš palika uz rezervistu soliņa, kamēr Trevīzo "Benetton" ar 85:77 savā laukumā uzvarēja "Angelico BI". "Benetton" turnīra kopvērtējumā ieņem septīto vietu.

Zaudējumu vakar piedzīvoja Teramo "Navigo.it", kas izbraukumā ar 81:93 zaudēja Boloņas "Caffe". Latvijas izlases kandidāts Trojs Ostlers izcīnīja vienu atlēkušo bumbu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu