LBL komanda startēs Eirokausos

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Basketbola līgas klubam "BK Rīga" radusies iespēja piedalīties "FIBA Europe" rīkotajā "EuroCup Challenge" turnīrā, pēc tam, kad no dalības turnīra ir atteikusies Ukrainas komanda.

"Ukrainas "Sumykhimprom" atteikusies no līdzdalības, un mēs bijām pirmie gaidītāju sarakstā. Vēlākais trešdien no rīta nosūtīsim apstiprinājumu, ka piekrītam startēt," teica komandas ģenerālmenedžeris Ģirts Kalniņš.

Ja sacensību organizētāji apstiprinās "BK Rīga" dalību, tad Latvijas galvaspilsētas klubs, visticamāk, ieņems "Sumykhimprom" vietu sacensību C grupā. Tajā vēl ir arī Somijas komanda "Lappeenranta" un "Keflavik SC" no Islandes.

Divas labākās grupas komandas iekļūs "EuroCup Challenge" astotdaļfinālā.

Pirmā spēlē "BK Rīga" paredzēta 20. oktobrī viesos ar "Lappeenranta".

Vakar Latvijas Basketbola līgas jaunās sezonas pirmajā spēlē "BK Rīga" izbraukumā ar 88:57 uzvarēja "Falco/Ķeizarmežs".

"EuroCup Challenge" ir ceturtais spēcīgākais turnīrs Eiropā. Prestižākais ir ULEB Eirolīga, kurā neviens Latvijas klubs nestartēs. Latvijas čempioni "Ventspils" piedalīsies ULEB kausa izcīņā, "FIBA Europe" kausa izcīņā Latvija nebūs pārstāvēta.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu