BK Ventspils: Blūms nespēlēs vismaz trīs nedēļas (1)

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas basketbola čempioniem BK "Ventspils" vismaz trīs nedēļas ceļgala savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt saspēles vadītājs Jānis Blūms.

Blūms savainojumu guva ULEB kausa izcīņas astotdaļfināla atbildes spēlē, kurā "Ventspils" otrdien ar 90:58 sagrāva vācu klubu Ķelnes "RheinEnergie". Blūms šajā mačā nospēlēja deviņas minūtes un pēc neveiksmīgas sadursmes ar pretinieku spēlētāju jau pirmajā puslaikā šī spēle viņam bija beigusies. Blūms vismaz pirmajā ULEB kausa izcīņas ceturtdaļfināla mačā 1.martā izbraukumā ventspilniekiem palīdzēt nevarēs. Trešdien aizsargam tika veikta meniska operācija un rehabilitācijas periods varētu ilgt apmēram vienu mēnesi. No "Ventspils augstskolas" uz BK "Ventspils" jau ir izsaukts komandas bijušais kapteinis Kristaps Purnis un Renārs Zeltiņš. ULEB kausa izcīņas ceturtdaļfinālā "Ventspils" tiksies ar serbu klubu "Hemofarm", kas divu spēļu summā astotdaļfinālā uzvarēja Maskavas "Dinamo". Ar "Hemofarm", tāpat kā "RheinEnergie", Latvijas čempioni bija vienā apakšgrupā ULEB kausa izcīņas pamatturnīrā. "Ventspils" Serbijas un Melnkalnes klubu, gluži kā "RheinEnergie", apakšgrupu turnīrā pieveica abās spēlēs. ULEB kausa izcīņas ceturtdaļfināla pāri BK "Ventspils" (Latvija) - "Hemofarm" (Serbija un Melnkalne) "Lietuvos rytas" (Lietuva) - PAOK (Grieķija) "Pamesa" (Spānija) - "Charleroi" (Beļģija) "Maroussi" (Grieķija) - "Makedonikos" (Grieķija)

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu