LBL Zvaigžņu spēli raidīs televīzijā (1)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Latvijas Televīzija tiešraidē no Ventspils sestdien pārraidīs Latvijas basketbola līgas (LBL) Zvaigžņu spēli, kurā no Latvijas basketbolistiem veidotā komanda tiksies ar LBL klubu viesspēlētāju izlasi.

Pārraide LTV 7. programmā sāksies plkst.15.30. Spēles pārtraukumos ir paredzēti tradicionālie konkursi trīspunktu metienos un bumbas triekšanā grozā no augšas. Spēles rīkotāji sola, ka triju stundu garajā raidījumā televīzijas skatītājus gaida gan muzikāli priekšnesumi, gan arī dažādi pārsteigumi. LBL klubu izlasē pēc līdzjutēju balsojuma par populārāko centra spēlētāju kļuva Andris Biedriņš (BK "Skonto"), taču viņš šajā laikā Latvijas U-18 izlases sastāvā piedalīsies Baltijas kausa izcīņā. Biedriņa vietu ieņems Mārtiņš Skirmants (BK "Ventspils"). Savainojumu dēļ Zvaigžņu spēli izlaidīs Kristaps Purnis (BK "Ventspils") un Rinalds Sirsniņš (BK "Skonto"), kuru vietas ieņems attiecīgi Ilmārs Bergmanis ("Valmieras piens") un Renārs Zeltiņš (Ventspils augstskola). Papildus LBL Zvaigžņu spēlei, kas sāksies 13.martā pulksten 15.30, jau no 13.30 notiks konkursu priekšsacīkstes un atrakcijas skatītājiem. Pasākuma ietvaros notiks arī SIA "N&J" trīspunktu metienu konkurss, "Hansabankas" "Treneru konkurss", "Aldara" "Zelta slam dunk konkurss", uzstāsies grupa "F.L.Y.". LBL Zvaigžņu spēles vērtīgāko spēlētāju apbalvos "Estrella".

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu