BK "Ventspils" un "Skonto" aizvadīs kārtējās spēles (2)

BNS
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

BK "Ventspils" otrdien Belgradā tiksies ar vietējo "Crvena Zvezda" Eiropas basketbola līgu apvienības (ULEB) kausa izcīņas spēlē, bet BK "Skonto" izbraukumā Somijā cīnīsies ar "Honka Playboys" Starptautiskās basketbola federācijas (FIBA) Eiropas līgas turnīrā.

Ventspils komandas sastāvu Belgradā pastiprinās amerikāņu viesspēlētājs Devons Aringtons, un, iespējams, Latvijas čempionu sastāvā būs arī 213 centimetrus garais Dens Makklintoks, kurš uz vietu sastāvā pretendēja kopā ar Keisiju Šovu. 180 centimetru garais Aringtons iepriekš spēlēja Zviedrijā Stokholmas "08 Human Rights". "Ventspils" basketbolisti Šovs un Mairs Četmens uz Belgradu nedevās savainojumu dēļ. "Ventspils" ar trim uzvarām četrās spēlēs ieņem 2.vietu ULEB kausa C grupas turnīra tabulā, bet "Crvena Zvezda" basketbolistu rēķinā ir divas uzvaras un divi zaudējumi, kas Serbijas un Melnkalnes komandu ierindo 3.vietā sešu klubu konkurencē. Spēle Belgradā sāksies plkst.19.15 pēc Latvijas laika. Savukārt "Skonto" tieši pret "Honka Playboys" līdz šim FIBA turnīrā ir izdevies gūt vienīgo uzvaru astoņās spēlēs C grupā. "Skonto" ceļā uz Somiju devās bez komandas līdera Andra Biedriņa, kam jātiek galā ar veselības problēmām.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu