Kārlis Kišuro prestižās sacensībās devītais. (12)

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pagājušajā nedēļas nogalē Germišpartenkirhenē pasaules kalnu divriteņu nobrauciena speciālisti aizvadīja sacensības, kuras notika turpat, kur FIS milzu slaloma braucēji pelna savus Pasaules kausa punktus. Starp 15 speciāli uzlūgtiem viesiem bija arī mūsu pašu Kārlis Kišuro.

"Siemens Mobile Snow King" piedalījās šādi braucēji: · Cedric Gracia (FRA) · Kārlis Kišuro (LAT) · Marcus Klausmann (GER) · Claudio Calouri (SUI) · Oscar Saiz (ESP) · Mickael Deldycke (FRA) · Andre Wagenknecht (GER) · Arne Tschugg (GER) · Guido Tschugg (GER) · David Vazquez (ESP) · Frank Schneider (GER) · Matti Lehikoinen (FIN) · Michal Marosi (CZE) · Bernat Guardia (ESP) · Stefan Herrmann (GER) Sacensības tika pārraidītas tiešraidē vācu kanālā ARD, kā arī ierakstos vairākās citās Eiropas valstīs. Visi 15 braucēji startēja vienlaikus un par uzvaru cīnījās aptuveni 2,8 km garajā trasē (kritiens 700 m). Šajās sacensībās bija atļauts lietot radzes un, piemēram, uz ceturtās vietas ieguvēja Mati Lehikoinena riteņa ratiem kopumā bija 335 trīsmilimetrīgas radzes. Neviens viņa lūgumam pavizināties uz bagāžnieka droši vien nepiekrita... Pirmo vietu izcīnīja spānis Davids Vaskezs. Zīmīgi finišēja otrās vietas ieguvējs, uzvarētāja tautietis Oskars Saics. Trases visusdaļā neveiksmīgi piezemējās pēc lēciena un "apsēdās" uz aizmugurējā rata, kas par godu sacensībām tika pārvērsts par īstu gaļas mašīnu. Rezultātā sportists finišēja ne tikai ar plēstām biksēm, bet arī bez sava gabala gaļas no pēcpuses. Noteikti skats bija tā neko - rāmis ar asinīm, gaļa iestrēgusi starp spieķiem un trakas acis aiz brillēm... Ok - ne tik traki! Lai nu kā, trešais finišēja vācietis Gvido Čugs (Guido Tschugg). Ceturtais - "mega-radžainais" Mati Lehikoinens, piektais - Sedriks Grasija. Zīmīgi, ka braucējiem nebija ļauts iepriekš iepazīt trasi, braucot ar riteņiem, - vienīgā iespēja to apskatīt bija, to izejot kājām vai nobraucot pa to ar slēpēm. Kārlis Kišuro, kurš sarakstos pārstāvējis "Global Racing Team", bet reāli tur tā īsti neskaitās, finišēja devītajā vietā, un tas ir ļoti labs rezultāts. Siemens Mobile Snow King rezultāti 1. Vazquez David - MSC ESP 01:27,14 2. Saiz Oscar - Maxxis-MSC ESP 3. Tschugg Guido - Wheeler GER 4. Lehikoinen Matti - Global Racing Team FIN 5. Gracia Cedric - Siemens mobile Cannondale FRA 6. Deldycke Mickael - Fiat Rotwild FRA 7. Klausmann Marcus - Ghost GER 8. Guardia Pascal Bernat - Maxxis-MSC ESP 9. Kišuro Kārlis - Global Racing Team LAT 10. Herrmann Stefan - Steppenwolf GER 11. Schneider Frank - Nicolai GER 12. Tschugg Arne - Wheeler GER 13. Caluori Claudio - Team Be One SUI 14. Wagenknecht Andre - Nicolai GER

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu