Dome klātienē iepazīstinās Lipmanu ar hokeja haļļu iespējamajām celtniecības vietām .

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Lai uz vietas aplūkotu četras iespējamās jaunās hokeja halles atrašanās vietas, šodien pēc Rīgas domes sēdes domes priekšsēdētāja vietnieks Sergejs Dolgopolovs, Pilsētas attīstības komitejas priekšsēdētājs Andris Ameriks un Pilsētas attīstības departamenta amatpersonas kopā ar Latvijas Hokeja federācijas prezidentu Kirovu Lipmanu dosies izbraukuma apspriedē.

Kā aģentūru LETA informēja domes Informācijas un sabiedrisko attiecību nodaļā, Pilsētas attīstības departaments ir sagatavojis nepieciešamo informāciju par šīm teritorijām. Informācija ietver ziņas, kas skar zemju īpašumtiesības, teritoriju platību, kā arī ar infrastruktūru saistītos jautājumus. Kā ziņots, pagājušajā nedēļā domes pārstāvju un LHF prezidenta Kirova Lipmana tikšanās laikā panākta vienošanās, ka Rīgas dome sadarbībā ar Latvijas Hokeja federāciju (LHF) tuvākajā laikā risinās jautājumu par piemērota zemesgabala ierādīšanu hokeja haļļu celtniecībai, kas nepieciešamas, lai 2006.gadā Rīgā varētu rīkot Pasaules čempionātu hokejā. Pašreiz ir izvēlēti četri iespējamie zemesgabali, uz kuriem varētu celt hokeja halles - teritorijā pie Torņakalna stacijas, teritorijā Vesetas ielā, teritorijā Lucavsalā un bijušās padomju saimniecības "Rīga" teritorijā Rusova, Ķempes uz Ezermalas ielu rajonā. Lai atbilstoši pasaules standartiem Rīgā varētu uzņemt pasaules hokeja čempionāta dalībniekus un līdzjutējus, jau līdz Jaunajam gadam ir jāizvēlas vismaz divas vietas, kur reāli varētu celt ledus halles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu