Makgregora tēvs: Nurmagomedovs līdz otrajam raundam nenodzīvos (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Habibs Nurmagomedovs (no kreisās) un Konors Makgregors
Habibs Nurmagomedovs (no kreisās) un Konors Makgregors Foto: Reuters/LETA

Tonijs Makgregors, bijušā UFC vieglās divīzijas čempiona Konora Makgregora tēvs, uzskata, ka viņa dēls cīņā pret krievu Habibu Nurmagomedovu uzvarēs jau pirmajā raundā. 

Makregors ar Nurmagomedovu tiksies 6. oktobrī Lasvegasā "UFC 229" cīņu turnīra ietvaros. 

"Esmu pilnībā pārliecināts, ka Konors viņu nokautēs jau pirmajā raundā. Citādi nemaz nevar būt - Habibs līdz otrajam raundam nenodzīvos. Viņš nespēs konkurēt ar Konoru ātrumā, precizitātes un jaudas ziņā. Domāju, Konors viņam ielauzīs galvaskausu," izdevums "The Irish Sun" citē Toniju Makgregoru. 

Makgregors astoņstūrī atgriezīsies teju pēc divu gadu pārtraukuma. Iepriekšējo cīņu UFC viņš aizvadīja 2016. gada 12. novembrī Ņujorkā, kad titulcīņā nokautēja amerikāni Ediju Alvaresu. 

"Konors ir lieliskā sportiskajā formā, viņam ir neticams spēks, bet Habibs ir pārāk lēns. Nurmagomedovs ir amatieris. Nezinu, kā viņš sasniedzis šādu līmeni," teica Makgregora tēvs. 

Nurmagomedovam šī būs otrā cīņa 2018. gadā.

30 gadus vecais Makgregors MMA karjerā izcīnījis 21 uzvaru un piedzīvojis trīs zaudējumus, kamēr Nurmagomedovs vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu, izcīnot 26 uzvaras.

Duelis notiks vieglajā svarā (līdz 70,3 kilogramiem). Nurmagomedovam šī būs pirmā čempiona titula aizstāvēšanas cīņa.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu