Brieža pretinieks: Ticu, ka mans IQ ļaus uzvarēt supersērijā (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Noelu Mikaeljans (Gevors)
Noelu Mikaeljans (Gevors) Foto: Ekrānšāviņš no YouTube video

Latvijas boksera Maira Brieža pretinieks Pasaules boksa supersērijas otrās sezonas ceturtdaļfinālā Vācijas pārstāvis Noels Gevors tic, ka viņa IQ jeb intelekta koeficients ringā ir tāds, lai uzvarētu visu turnīru.

Briedis un Armēnijā dzimušais Gevors, kurš zināms arī ar vārdu Norairs Mikaeljans, dueli aizvadīs 10. novembrī ASV pilsētā Čikāgā.

"Šajā turnīrā piedalās tikai pasaules klases cīkstoņi, bet es ticu, ka mans ringa IQ ļaus uzvarēt tajā," supersērijas paziņojumā citēts Vācijas bokseris.

Pašlaik 28 gadus vecais Gevors karjerā izcīnījis 23 uzvaras (10 nokauti) un piedzīvojis vienu zaudējumu.

Gevors vienīgo zaudējumu karjerā piedzīvoja pērn maijā, piekāpjoties Polijas bokserim Kšištofam Vlodarčikam cīņā par iespēju piedalīties supersērijas pirmajā sezonā.

"Nepacietībā gaidu cīņu Čikāgā. Esmu priecīgs atgriezties Pasaules boksa supersērijā, ar nepacietību gaidu cīnīšanos ASV publikas priekšā," paziņojumā citēts Briedis.

"Esmu pārliecināts, ka tur arēnā būs arī daudz latviešu, kas palīdzēs radīt fantastisku atmosfēru," piebilda šobrīd 33 gadus vecais Latvijas bokseris. 

Briedis karjerā izcīnījis 24 uzvaras (18 ar nokautu) un piedzīvojis vienu zaudējumu - janvārī supersērijas pirmās sezonas pusfinālā pret Oleksandru Usiku no Ukrainas.

Pasaules boksa supersērijas pirmajā smagajā svarā (līdz 90,7 kg) otrajā sezonā piedalīsies vēls seši bokseri, bet Briedim piešķirts pirmais numurs, proti - viņš tiek uzskatīts par turnīra favorītu.

Savukārt ar 2. numuru izliktais Juniers Dortikoss (Kuba) ceturtdaļfinālā spēkosies ar Mateušu Masternaku (Polija).

Turnīra 3. numurs Kšištofs Glovackis (Polija) cīnīsies pret Maksimu Vlasovu (Krievija), bet 4. numurs Ruslans Faifers (Krievija) aizvadīs dueli pret Endrjū Tabiti (ASV).

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu