Rodions Kurucs: Joprojām nevaru aptvert, kas notika

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rodions Kurucs
Rodions Kurucs Foto: AP/LETA

Rodions Kurucs teicami aizvadīja sev atvēlēto laiku laukumā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Bruklinas "Nets" pirmajā pārbaudes spēlē pret Kristapa Porziņģa pārstāvēto Ņujorkas "Knicks".

"Nets" komanda pārbaudes spēļu ciklu sāka savā laukumā "Barclays Center", ar rezultātu 102:107 zaudējot Ņujorkas komandai. Porziņģis turpina rehabilitāciju pēc smagās ceļgala traumas. 

"Joprojām nevaru aptvert, kas šovakar notika," savā "Twitter" kontā raksta Kurucs.

Ar gūtiem 13 punktiem viņš bija otrs rezultatīvākais spēlētājs. Kurucs trāpīja četrus no pieciem divpunktu metieniem un piecus no sešiem soda metieniem, bet vienīgais tālmetiens lidoja grozam garām. Tāpat viņš izcīnīja četras atlēkušās bumbas, izdarīja divas rezultatīvas piespēles, pārtvēra četras bumbas un nopelnīja vienu piezīmi.

Spēlē Kurucs iesaistījās ceturtās ceturtdaļas sākumā un uzreiz bija pamanāms abās laukuma pusēs. Viņš darbojās ar lielu enerģiju.

"Man patika viņa enerģija. Viņš ir talantīgs puisis. Viņam ir labi auguma parametri, un man patīk kā viņš to izmanto. Tāpat parādīja savas prasmes aizsardzībā. Viņš var spēlēt vairākās pozīcijās. Kuruca ātruma īpašības ir krietni labākas, nekā es biju domājis. Esmu patiešām priecīgs par viņa spēli, patika viņa ienestā enerģija laukumā."  

Treneris arī paslavēja Kurucu par laukuma pārredzēšanu. Viņš izpildīja vairākas teicamas piespēles partneriem, pēc kurām tika gūti punkti. 

Kristaps Porziņģis skatās spēli pret Bruklinas "Nets", kuras sastāvā debitēja Rodions Kurucs
Kristaps Porziņģis skatās spēli pret Bruklinas "Nets", kuras sastāvā debitēja Rodions Kurucs Foto: AP/LETA

"Viņš parādīja labus instinktus, piespēlējot bumbu," sacīja Atkinsons. "Kurucs ir bezbailīgs, un man tas patīk. Viņš drosmīgi devās caurgājienos un saskārās ar pretestību. Man vienkārši patika viņa agresivitāte, enerģija kopumā."

"Nets" komanda Kurucu šogad NBA draftā izvēlējās ar 40. numuru, un vēlāk viņš noslēdza četru gadu līgumu. 

"Man šis vakars bija patiešām emocionāls, jo pagājušajā gadā es gandrīz nespēlēju. Es tiešām izbaudīju brīdi," norādīja Kurucs. "Izbaudīju katru minūti laukumā. Centos paņemt, cik daudz vien iespējams, no šā mača."

Kad Kurucs devās laukumā, "Nets" vienība atradās iedzinēja lomā ar 71:81. Vēlāk "Nets" spēja izvirzīties vadībā, un tieši Kurucs ar diviem precīziem soda metieniem panāca 99:98. Tiesa, pašu mača galotni veiksmīgāk aizvadīja "Knicks". 

"Es ienesu enerģiju. Varu palīdzēt komandai aizsardzībā. Izpildīšu trenera norādījumus, lai palīdzētu komandai. Darīšu visu, kas manos spēkos. Laukumā atdevu sevi visu." 

Nākamo spēli "Nets" aizvadīs viesos pret Detroitas "Pistons". Kopumā Bruklinas komandai paredzētas četras pārbaudes spēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu