Makgregors atklātajā treniņā sola paņemt Nurmagomedova galvu (5)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Konors Makgregors
Konors Makgregors Foto: AFP/SCANPIX

Tuvojas viena no gada gaidītākajām jauktās cīņas mākslas (MMA) cīņām starp īru Konoru Makgregoru un krievu Habibu Nurmagomedovu. Abi cīkstoņi aizvadījuši atklāto treniņu. Kā jau ierasts, ar skaļiem saukļiem izcēlies Makgregors, kurš kā trofeju sola paņemt pretinieka galvu. 

Viņu duelis risināsies "UFC 229" turnīra ietvaros 6. oktobrī, un Makgregora - Nurmagomedova cīņa būs vakara galvenais notikums. 

"Ticu, ka Habibam ir daudz vājo vietu un viņš galvenokārt ir specializējies cīņai. Viņš cīnījies ar lācēniem, kad bija mazs puika. Es zaudētu viņam cīņā, bet viņš izmanto tikai vienu disciplīnu. Manā pēdējā cīņā jūs redzējāt, ka man ir liels arsenāls pret tādu oponentu. Esmu spējīgs cīnīties pret visu veidu stiliem," atklātajā treniņā sacīja Makgregors. 

Habibs Nurmagomedovs
Habibs Nurmagomedovs Foto: Steve Marcus/TT NYHETSBYRÅN

Makgregors astoņstūrī atgriezīsies teju pēc divu gadu pārtraukuma. Iepriekšējo maču UFC viņš aizvadīja 2016. gada 12. novembrī Ņujorkā, kad titulcīņā nokautēja amerikāni Ediju Alvaresu.

"Citos paveidos Nurmagomedovs ir ievērojami lēnāks, viduvējs sitiens, un zinu, kā viņam pretoties. Viņš cīnījies ar dagestāniešu lācēniem, bet nekad nav stājies pretī īru gorillām," norādīja Makgregors.

Īrijas cīkstonis sacīja, ka viņa trofeja būšot Nurmagomedova galva. 

Nurmagomedovam šī būs otrā cīņa 2018. gadā.

30 gadus vecais Makgregors MMA karjerā izcīnījis 21 uzvaru un piedzīvojis trīs zaudējumus, kamēr Nurmagomedovs vēl nav piedzīvojis nevienu zaudējumu, izcīnot 26 uzvaras.

"Jūs [sanākusī auditorija] atbalstāt šo īru. Bet pēc trīs dienām viss mainīsies un jūs iemīlēsiet mani," teica Nurmagomedovs. 

Duelis notiks vieglajā svarā (līdz 70,3 kilogramiem). Nurmagomedovam šī būs pirmā čempiona titula aizstāvēšanas cīņa.

Komentāri (5)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu