Nosaukti KHL nedēļas labākie hokejisti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TASS/LETA

Par aizvadītās nedēļas Kontinentālās hokeja līgas (KHL) labākajiem spēlētājiem nosaukti Lāšs Jūhansons, Patriks Herslijs un Ņikita Gusevs.

Jūhansonam ticis iepriekšējās nedēļas labākā vārtsarga tituls. Šis Maskavas CSKA komandas vārtsargs palīdzēja vienībai izcīnīt divas uzvaras izbraukumā, kamēr pats šo cīņu laikā kopumā ielaida tikai vienu ripu un atvairīja 97,78% metienu.

Savukārt labākā aizsarga gods ticis Herslijam no Sanktpēterburgas SKA, kas iepriekšējā nedēļā trīs izbraukuma mačos guva trīs uzvaras. Šo spēļu laikā aizsargs pamanījās iemest divus vārtus un veikt piecas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīt pozitīvu lietderības koeficientu +4.

Uzvarā pret vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit" (6:2) Herslijs izcēlās ar diviem vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm.

Tikmēr par nedēļas labāko uzbrucēju nosaukts Herslija komandas biedrs SKA vienībā Gusevs, kurš trīs pieminētajos mačos guva vienus vārtus un veica sešas rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnīja lietderības koeficientu +2.

Visbeidzot labākā jaunā spēlētāja tituls ticis KHL vājākās komandas Novosibirskas "Sibirj" uzbrucējam Ņikita Mihailovam, kurš divos mačos guva vienus vārtus un veica vienu rezultatīvu piespēli. Vienīgos vārtus viņš guva pret Rīgas "Dinamo", turklāt tie izrādījās uzvaru nesošie. Šo spēļu laikā viņam arī pozitīvs lietderības koeficients +2.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu