Sevastova Maskavas WTA "Premier" turnīra pirmajā kārtā spēkosies ar Ribārikovu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anastasija Sevastova
Anastasija Sevastova Foto: AP/LETA

Latvijas vadošā tenisiste Anastasija Sevastova nākamnedēļ Maskavas WTA "Premier" turnīru uzsāks pret slovākieti Magdalēnu Ribārikovu.

Sevastova WTA rangā ieņem 12.pozīciju, kamēr Ribārikova ir planētas 39.rakete. Latvijas sportiste šajās sacensības ir izlikta ar piekto numuru.

Ribārikova un Sevastova līdz šim aizvadījušas vienu savstarpējo spēli, tiekoties 2012.gada ASV atklātā čempionāta kvalifikācijas trešajā kārtā, kad Sevastova ar 7-6 (8:6) 5-7 2-6 atzina savas pretinieces pārākumu.

Sevastovas labākais sasniegums šajā turnīrā līdz šim ir bijusi ceturtdaļfināla sasniegšana 2015.gadā, bet nākamajos divos gados viņa sacensības Maskavā noslēdza jau pirmajā spēlē.

Jau ziņots, ka Sevastova aizvadītajā nedēļā aizkļuva līdz prestižā Pekinas WTA "Premier" turnīra finālam, kurā atzina planētas otrās raketes, dānietes Karolīnas Vozņackas pārākumu. Par iekļūšanu finālā Latvijas tenisiste nopelnīja 650 WTA ranga punktus, kas viņai rangā no 20.vietas ļāva pacelties uz 12.pozīciju, sasniedzot jaunu karjeras rekordu. Iepriekšējais viņas labākais sasniegums bija 15.vieta, kas tika sasniegta pirms nepilna gada.

Līdz ar to viņa kļuva par Latvijas pirmo raketi, jo Aļona Ostapenko rangā no 13.vietas atkāpusies uz 18.pozīciju.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu