Mediji: Par jauno "Real" galveno treneri grasās kļūt Konte

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Antonio Konte
Antonio Konte Foto: Reuters/LETA

Par Spānijas futbola granda Madrides "Real" jauno galveno treneri grasās kļūt itāļu speciālists Antonio Konte.

Spāņu mediji prognozē, ka pirmdien no "Real" galvenā trenera amata tiks atlaists Hulens Lopetegi, kura vadītā komanda jauno sezonu sākusi ļoti vāji, turklāt svētdien principiālā cīņā ar 1:5 cieta neveiksmi pret "Barcelona".

Par 52 gadus vecā speciālista atlaišanu tiek runāts jau vairākas nedēļas, bet pirmdien viņš varētu tikt atbrīvots oficiāli. Lopetegi par "Real" galveno treneri ir bijis tikai 139 dienas.

Sagaidāms, ka spāņa vietā stāsies 49 gadus vecais Konte, kurš vēl vasarā pretrunīgā veidā tika atlaists no Anglijas kluba Londonas "Chelsea".

Pirmdienas pēcpusdienā "Real" vadība iecerējusi tikšanos, lai apspriestu galvenā trenera jautājumu.

Lopetegi par "Real" galveno treneri kļuva neilgi pirms Pasaules kausa izcīņas. Tobrīd viņš vēl bija Spānijas izlases galvenais treneris, tomēr uzreiz tika atlaists, jo nebija savlaicīgi informējis federāciju par jauno darbavietu Madrides klubā.

Tikmēr Konte "Chelsea" klubā strādāja no 2016. līdz šim gadam. Pirmajā sezonā viņš ar to kļuva par Anglijas čempionu, tomēr otrā sezona tika noslēgta vien piektajā vietā. Tas neļāva "Chelsea" kvalificēties UEFA Čempionu līgas turnīram.

Šovasar itālis tika atlaists, bet solīja Londonas klubu sūdzēt tiesā, jo "Chelsea" bojājis viņa tēlu un karjeru, speciālistu atlaižot brīdī, kad citos klubos treneru vakances jau bijušas aizņemtas.

Konte savas karjeras laikā vadījis tādas arī vienības kā Turīnas "Juventus" un Itālijas nacionālo izlasi, kuru 2016.gada Eiropas čempionātā aizveda līdz ceturtdaļfinālam.

Madrides "Real" vasarā piedzīvoja ievērojamas pārmaiņas, jo uz "Juventus" devās tā lielākā zvaigzne Krištianu Ronaldu, bet no galvenā trenera posteņa aizgāja slavenais francūzis Zinedins Zidāns, kura vietā stājās Lopetegi.

"Real" ar 14 punktiem desmit spēlēs Spānijas čempionāta kopvērtējumā atrodas tikai devītajā vietā, kamēr UEFA Čempionu līgas G grupā Madrides klubs ar sešiem punktiem divos mačos ir otrais.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu