Maira Brieža atklātais treniņš (2)

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Mairis Briedis
Mairis Briedis Foto: TASS/Scanpix

Šodien Rīgā, "A.R. sporta studijā, risinājās Latvijas vadošā boksera Maira Brieža atklātais treniņš. 

Pēc treniņa Briedis un citi komandas dalībnieki atbildēja uz mediju jautājumiem. 

Šis treniņš Briedim noslēgs gatavošanās ciklu Latvijā, lai jau trešdien ar komandu dotos uz cīņas norises vietu - Čikāgu.

 

Briedis 10.novembrī Pasaules boksa supersērijas ceturtdaļfināla cīņā spēkosies ar Vācijas pārstāvi Noelu Gevoru, kurš pazīstams arī ar vārdu Norairs Mikaeljans.

Patlaban 33 gadus vecais Briedis 25 cīņās guvis 24 uzvaras, 18 gadījumos virsroku gūstot ar nokautu. Iepriekšējo dueli latvietis aizvadīja jūlijā, pārliecinoši pēc punktiem uzvarot francūzi Brandonu Delorjē.

Tikmēr 27 gadus vecais armēņu izcelsmes bokseris karjeras laikā 24 cīņās izcīnījis 23 uzvaras, desmit no tām gūstot ar nokautu. Gevors iepriekšējo cīņu aizvadīja pērnā gada septembrī, kad uzvarēja amerikāni Aizeju Tomasu.

Abi bokseri sacentīsies pirmā smagā svara kategorijā (līdz 90,7 kilogramiem). Briedis šajā svara kategorijā Pasaules boksa supersērijā izlikts ar pirmo numuru. Iepriekšējā sezonā izsētie bokseri varēja paši izvēlēties sev pretiniekus no pārējiem dalībniekiem, bet šoreiz supersērijas rīkotāji paši izlēma ceturtdaļfināla pārus. Šāda turnīra sistēma panākta, vienojoties ar četrām vadošajām boksa organizācijām.

Komentāri (2)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu