Vailders: Es Fjūrijam izsmērēšu seju. Viņš kritīs ringā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders
Taisons Fjūrijs un Deontejs Vailders Foto: AP/LETA

Amerikāņu smagā svara bokseris Deontejs Vailders uzskata, ka gaidāmā cīņa pret britu Taisonu Fjūriju viņam nebūs grūta. Uzvarēšot ar nokautu. 

"Tas biju es, kurš Fjūriju atgrieza ringā. Iedvesmoju viņu, kad viņš neatradās boksam tuvumā. Teicu viņam, ka viņš to var izdarīt. Metu Fjūrijam izaicinājumu. Gribu, lai viņam būtu par sevi pārliecība un enerģija," izdevumam "World Boxing News" sacīja Vailders. 

Vailders ar Fjūriju ringā aci pret aci tiksies 1. decembrī Losandželosā. Abi bokseri savās karjerās nekad nav cietuši zaudējumu. 

2016. gada oktobrī Fjūrijs paziņoja, ka viņš ejot rehabilitācijas kursu, jo depresijas dēļ bija sācis regulāri lietot alkoholu un arī kokaīnu.

"Kā jau zināt, daudz ko izšķir nervi. Viss ir galvā. Un viņš ļoti labi apzinās, kas notiek. Viņš zina, ka es viņam izsmērēšu seju. Viņš zina, ka kritīs ringā," teica Vailders. 

Taisons Fjūrijs
Taisons Fjūrijs Foto: AP/LETA

Vailders ir Pasaules Boksa padomes (WBC) jostas īpašnieks. Šobrīd 32 gadus vecais Vailders cīņā pret Fjūriju centīsies aizstāvēt WBC pasaules čempiona titulu. ASV boksera kontā ir 40 uzvaras, turklāt tajās bijuši 39 nokauti.

"Dosim iespēju viņam sadedzināt savu enerģiju. Būs jautri. Šobrīd viņš ir pārāk satraucies. Viņš nezina, ko iesākt," uzskata Vailders. 

Lielbritānijas bokseris karjerā izcīnījis 27 uzvaras (19 nokauti). 2015. gadā Fjūrijs pārspēja ukraini Vladimiru Kļičko un kļuva par pasaules čempionu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu