Girgensons un "Sabres" turpina krāt uzvaras NHL mačos

Papildināts
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Zemgus Girgensons
Zemgus Girgensons Foto: AFP/SCANPIX

Zemgus Girgensons un Bufalo "Sabres" komanda trešdien izcīnīja kārtējo uzvaru šosezon Nacionālās hokeja līgas (NHL) regulārā čempionāta spēlēs.

(Papildināts ar 5. rindkopu un video pēc tās.)

"Sabres" savā laukumā ar rezultātu 5:2 (4:0, 0:2, 1:0) pārspēja Filadelfijas "Flyers", izcīnot jau 7. uzvaru pēc kārtas.

Bufalo vienībai šī ir garākā uzvaru sērija kopš 2006./07. gada sezonas, kad izdevās čempionātu iesākt ar 10 panākumiem pēc kārtas.

Girgensons laukumā bija 11 minūtes un 34 sekundes. Šajā laikā viņš ar rezultativitāti neizcēlās, taču pielietoja 4 spēka paņēmienus un spēli pabeidza ar neitrālu lietderības koeficientu.

Rezultātam esot 3:0, Girgensons uzņēma sāpīgu spēka paņēmienu, bet uzreiz pēc tā viņam vēl ripa trāpīja pa seju. Latvietis uz kādu laiku atstāja spēli, bet pēc tam cīņu varēja turpināt.

"Sabres" sastāvā savus 15. vārtus 22 aizvadītajās spēlēs guva Džefs Skiners, kurš komandai pievienojās aizvadītajā vasarā.

Ar vārtu guvumu un rezultatīvu piespēli "Sabres" rindās izcēlās Sems Reinhārts un Evans Rodrigess.

Savukārt Bufalo komandas vārtsargs Kārters Hatons atvairīja 23 no 25 pretinieku metieniem.

24 gadus vecais Girgensons šosezon "Sabres" sastāvā aizvadījis 21 spēli, guvis 1 vārtus un atdevis 4 rezultatīvas piespēles, kā arī sakrājis lietderības koeficientu -2.

"Sabres" ar 30 punktiem 22 spēlēs patlaban atrodas 3. pozīcijā Austrumu konferencē un 4. vietā visas līgas kopvērtējumā.

Bufalo vienība NHL izslēgšanas turnīrā jeb Stenlija kausa izcīņā nav spējusi iekļūt iepriekšējās septiņās sezonās pēc kārtas (kopš 2010./2011. gada sezonas).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu