Rīgas "Dinamo" hokejisti Cīrihē spēkosies ar SKA komandu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
 Rīgas "Dinamo"
Rīgas "Dinamo" Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" komanda pirmdien Šveices pilsētā Cīrihē aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli pret Sanktpēterburgas SKA vienību. Cīņas sākums paredzēts plkst. 20.30 pēc Latvijas laika.

"KHL World Games" jeb "KHL Pasaules spēļu" projekta ietvaros Rīgas "Dinamo" arī trešdien turpat Cīrihē aizvadīs vēl vienu maču, cīnoties pret Maskavas CSKA.

Rīgas "Dinamo" pēdējā laikā spēlē ar mainīgām sekmēm. Komandai bija 4 uzvaru sērijai, kurai sekoja 2 zaudējumi, bet iepriekšējā mačā izdevās uzveikt Boba Hārtlija trenēto Omskas "Avangard".

SKA hokejisti pēdējos 11 mačos cietuši tikai 2 zaudējumus, kas abi piedzīvoti pret CSKA komandu.

Rīgas "Dinamo" šosezon vienreiz jau spēkojās ar SKA hokejistiem, atzīstot pretinieku pārākumu ar rezultātu 1:2.

Rietumu konferences turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" patlaban ieņem 7. vietu ar 30 punktiem 29 mačos.

Savukārt SKA ar 49 punktiem 31 spēlē ieņem 2. pozīciju Rietumos, kur līdere ar 54 punktiem ir CSKA, kas arī aizvadījusi 31 maču.

Iepriekšējos 3 mačus savainojuma dēļ izlaidis Rīgas "Dinamo" līderis zviedru uzbrucējs Līnus Videls, kurš šosezon 26 spēlēs sakrājis 28 punktus (13 vārti + 15 rezultatīvas piespēles).

SKA rindās šosezon rezultatīvākais spēlētājs ir Ņikita Gusevs, kurš guvis 8 vārtus un veicis 31 piespēli.

Ar 39 punktiem Gusevs ieņem otro vietu rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Tikpat rezultatīvi līdz šim spēlējis arī Jekaterinburgas "Avtomobilist" hokejists Naidžels Douss, taču viņa kontā ir vairāk precīzu metienu - 15 vārti un 24 piespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu