Rīgas "Dinamo" spēkosies ar KHL līdervienību CSKA

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Rīgas "Dinamo" hokejists Miķelis Rēdlihs
Rīgas "Dinamo" hokejists Miķelis Rēdlihs Foto: Paula Čurkste/LETA

Rīgas "Dinamo" komanda trešdien Šveices pilsētā Cīrihē aizvadīs Kontinentālās hokeja līgas (KHL) regulārā čempionāta spēli pret kopvērtējuma līderi Maskavas CSKA. Cīņas sākums paredzēts plkst. 20.30 pēc Latvijas laika.

"KHL World Games" ietvaros rīdziniekiem šī būs otrā no divām spēlēm Šveicē, jo pirmdien Rīgas "Dinamo" turpat Cīrihē ar rezultātu 1:3 piekāpās Sanktpēterburgas SKA hokejistiem.

Pēdējos 4 mačos Rīgas "Dinamo" komanda piedzīvojusi 3 zaudējumus, savukārt CSKA hokejistiem patlaban ir 13 uzvaru sērija.

Rīgas "Dinamo" komandai līdzi uz Cīrihi nav devies uzbrukuma līderis Līnuss Videls, kurš izlaidis pēdējās 4 spēles. 

Videls un aizsargs Metjū Majone šosezon ir Rīgas "Dinamo" rezultatīvākie spēlētāji, katrs līdz šim savācot 28 punktus - attiecīgi 13+15 un 7+21 (vārti +piespēles).

CSKA rindās šosezon līdz šim visrezultatīvāk spēlējis Mihails Grigorenko, kurš sakrājis 30 punktus - 10 vārti un 20 piespēles.

Rietumu konferences turnīra tabulā Rīgas "Dinamo" ieņem 7. vietu ar 30 punktiem 30 mačos.

Tikmēr CSKA ir Rietumu konferences un arī visas līgas līdere ar 56 punktiem 32 spēlēs.

Kopumā KHL čempionāta vēsturē Rīgas "Dinamo" un CSKA komandas savā starpā ir tikušās 27 reizes. Rīdziniekiem ir 5 uzvaras pamatlaikā un 2 panākumi pēcspēles metienos.

KHL vēsturē no visiem Rīgas "Dinamo" spēlētājiem mačos pret CSKA vislabāk sekmējies Miķelis Rēdliham, kurš cīņā pret Maskavas klubu guvis 6 vārtus un veicis 7 rezultatīva spiespēles.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu