Nasrī pēc diskvalifikācijas izciešanas karjeru turpinās Anglijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Samirs Nasri
Samirs Nasri Foto: AP/Scanpix

Slavenais franču pussargs Samīrs Nasrī pēc diskvalifikācijas izciešanas pievienojies Anglijas futbola premjerlīgas klubam Vesthemas "United".

Līgums ar futbolistu noslēgts uz vienu sezonu ar iespēju to pagarināt par gadu.

Pašlaik 31 gadu vecais Nasrī ar 1.janvāri varēja pievienoties jebkuram klubam, jo viņam bija noslēgusies 12 mēnešu diskvalifikācija, kas saistīta ar Pasaules Antidopinga aģentūras (WADA) aizliegtas terapijas lietošanu.

Šī Nasrī ir atgriešanās Anglijas premjerlīgā, jo savulaik viņš ar Mančestras "City" divas reizes kļuva par čempionu, kā arī aizvadīja trīs sezonas Londonas "Arsenal" rindās.

Savas karjeras laikā Nasrī pārstāvējis arī tādus klubus kā Marseļas "Olympique", "Sevilla" un "Antalyaspor".

Savukārt 2014.gadā Nasrī pārsteidzoši netika iekļauts Francijas izlases sastāvā pirms Pasaules kausa izcīņas finālturnīra, nedaudz vēlāk paziņojot par karjeras beigām izlasē.

Francijas izlasē Nasrī aizvadīja 41 spēli un guva piecus vārtus, tomēr arī iekūlās vairākos skandālos, paliekot ārpus sastāva arī 2010.gada Pasaules kausa izcīņas finālturnīrā.

Vesthemas "United" komanda ar 27 punktiem 20 spēlēs premjerlīgas kopvērtējumā ieņem 11. vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu