Bertānam daudzpusīgs sniegums "Spurs" zaudējumā "Thunder" komandai

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Dāvis Bertāns
Dāvis Bertāns Foto: AP/Scanpix

Latviešu basketbolists Dāvis Bertāns sestdien Nacionālāas basketbola asociācijas (NBA) mačā guva deviņus punktus un izcēlās ar daudzpusīgu sniegumu, neglābdams Sanantonio "Spurs" komandu no zaudējuma.

"Spurs" viesos ar rezultātu 112:122 (31:23, 29:28, 20:35, 32:36) piekāpās Oklahomasitijas "Thunder" komandai, kuru pirms divām dienām otrajā pagarinājumā pieveica ar 154:147.

Bertāns šajā duelī nospēlēja 30 minūtes un 24 sekundes, kuru laikā realizēja trīs no deviņiem tālmetieniem. Vēl nesen Bertāns bija labākais tālmetienu izpildītājs līgā, bet tagad ar 47,2% ieņem trešo vietu.

Tāpat viņš šajā mačā izcīnīja četras atlēkušās bumbas, veica vienu rezultatīvu piespēli, pārtvēra divas bumbas, bloķēja divus metienus, pieļāva divas kļūdas un trīs reizes pārkāpa noteikumus. "Spurs" ar Bertānu laukumā iemeta par sešiem punktiem vairāk nekā ielaida, kas bija viens no labākajiem rādītājiem komandā.

"Spurs" rindās rezultatīvākais ar 24 punktiem bija itālis Marko Belinelli, 18 punktus guva Demars Derouzens, bet 17 punkti bija Lamarkusam Oldridžam.

"Thunder" komandā ar 24 punktiem un desmit bumbām zem groziem izcēlās Rasels Vestbruks, bet 18 punkti un 11 atlēkušās bumbas bija Polam Džordžam.

Bertāns visus savus precīzos metienus izpildīja spēles pirmajās 14 minūtēs, kamēr Sanantonio basketbolisti pirmajā puslaikā iekrāja 13 punktu pārsvaru, bet lielajā pārtraukumā devās ar 60:51 savā labā. "Thunder" otrajā puslaikā pakāpeniski pārņēma vadību, uzvarai pamatus ielikdami ceturtās ceturtdaļas otrajā pusē, kad veica astoņu punktu izrāvienu.

"Spurs" ar 25 uzvarām 34 spēlēs Rietumu konferencē ieņem septīto vietu, kamēr "Thunder" ar 26 panākumiem 44 cīņās ir trešā.

Sanantonio komanda nākamo spēli aizvadīs pirmdien, kad savā laukumā uzņems Šarlotas "Hornets".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu