Šteinberga ar 27 punktiem kaldina "Umana Reyer" uzvaru Itālijas čempionāta spēlē

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Anete Šteinberga
Anete Šteinberga Foto: FIBA.com

Viena no Latvijas sieviešu basketbola izlases līderēm Anete Šteinberga svētdien guva 27 punktus un izcīnīja 12 atlēkušās bumbas Itālijas augstākās līgas mačā, kurā viņas pārstāvētā Venēcijas "Umana Reyer" komanda svinēja uzvaru.

Venēcietes savā laukumā ar rezultātu 72:60 (16:23, 23:12, 19:6, 14:19) pārspēja Raguzas "Passalacqua" vienību.

Šteinberga šajā duelī laukumā pavadīja 35 minūtes un 33 sekundes, kuru laikā realizēja piecus no septiņiem divpunktu metieniem, trīs no sešiem tālmetieniem un visus astoņus soda metienus.

Tāpat viņa izcīnīja 12 atlēkušās bumbas, veica divas rezultatīvas piespēles, trīs reizes kļūdījās, pārtvēra divas bumbas, tika pie vienas piezīmes un izprovocēja piecus noteikumu pārkāpumus.

Šteinberga ar 27 punktiem bija mača rezultatīvākā spēlētāja.

Citā mačā Zentas Meļņikas pārstāvētā Sanmartīno "Fila" viesos ar rezultātu 70:68 (10:19, 13:17, 26:12, 10:11, 11:9) pagarinājumā pārspēja Lukas "Gesam Gas&Luce" komandu.

Meļņika bija mača pieteikumā, bet laukumā nedevās.

"Umana Reyer" ar 12 uzvarām 13 spēlēs ir turnīra līdere, kamēr "Fila" ar septiņiem panākumiem atrodama sestajā vietā.

"Umana Reyer" Starptautiskās Basketbola federācijas (FIBA) Eirolīgas kvalifikācijā divu maču summā ar rezultātu 112:140 piekāpās Latvijas čempionei "TTT Rīga". Līdz ar to Itālijas klubs šajā sezonā startē mazāk prestižajā FIBA Eirokausā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu