Džošua: Millers sit kā laumiņa. Viņam ir maigākais sitiens smagsvaru kategorijā

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Entonijs Džošua un Džerels Millers
Entonijs Džošua un Džerels Millers Foto: AFP/SCANPIX

ASV bokserim Džerelam Milleram ir ļoti vājš sitiens, pēc preses konferences, kurā aci pret aci tikās abi cīkstoņi, sacīja pasaules čempions smagsvaru kategorijā Entonijs Džošua no Lielbritānijas.

Džošua pasaules čempionu jostas centīsies aizstāvēt 1. jūnijā, cīnoties Ņujorkā - slavenajā "Madison Square Garden" arēnā pret Milleru, kuram ir iesauka "Big Baby" (Lielais mazulis).

Abi bokseri aci pret aci tikās Ņujorkā preses konferencē. Pirms tās sākuma Millers stipri pagrūda Džošua. Turpinājumā cīkstoņi pauda viens otram apvainojumus.

"Viņš sit kā laumiņa (pasaku tēls). Viņam ir maigākais sitiens smagsvaru kategorijā," portāls "Sky Sports" citē Džošua teikto.

"Es viņam sadošu pa rīkli un nokautēšu viņu. Džerels nevar mani uzveikt, pat savā labākajā dienā," turpināja Lielbritānijas bokseris.

Džošua īpašumā ir IBF, WBA un WBO pasaules čempiona jostas. Britu cīkstonim šī būs pirmā cīņa ārpus dzimtenes.

"Man pie sienas ir Entonija Džošua bilde," sacīja Millers, kurš par savu pretinieku domājot nepārtraukti - "elpojot, ēdot, guļot".

Millers ir dzimis Belizā un audzis Bruklinā. Pusaudža gados ielās viņam bieži uzbruka, tāpēc viņš pievērsās cīņas sportiem - 14 gados sāka nodarboties ar taizemiešu boksu (muai tai), bet 16 gados ar tradicionālo boksu.

"18 gadus man nebija gultas. Es uzaugu trešās pasaules valstī, ne tikai Bruklinā. Maniem radiniekiem nebija apavu, ko vilkt kājās. Tas ir kas lielāks par boksu. Tas ir kas lielāks par AJ (Entoniju Džošu) vai mani," sacīja Millers.

"Daudzus gadus es nezināju, ko Dievs dara ar manu dzīvi. Man bija dusmas un vēderā uguns. Man bija sapņi, kuru dēļ es 11 vai 12 gadu vecumā modos ar aukstiem sviedriem. Iepriekšējā dzīvē es biju kareivis," teica ASV bokseris.

"AJ ir manā ceļā. Jā, viņš uzvarēja olimpiskajās spēlēs. Man nav iebildumu nebūt šīs cīņas favorītam. Viņš šo cīņu negribēja, jo vēlējās tikt pie vieglas naudas, cīnoties pret Dilanu Vaitu. Viņam ir jānopelna tiesības ēst pie mana galda. Šis ir Ņujorkas galds," sacīja Millers.

"Viņš var būt smukais puisītis - es viņu sasmalcināšu," piebilda amerikāņu cīkstonis.

Acīm redzami nokaitinātais Džošua vēl piebilda: "Neticama tēlošana, neticama runāšana, gluži kā Holivudas filmā."

Pašlaik 29 gadus vecais Džošua profesionālajā boksā uzvarējis visās 22 cīņās, 21 dueli noslēdzot ar nokautu.

30 gadus vecais Millers savā karjerā 24 dueļos guvis 23 uzvaras (20 ar nokautu) un piedzīvojis vienu neizšķirtu, bet zaudējumu nav cietis.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu