Sevastova un Ostapenko prestižo Indianvelsas turnīru sāks no otrās kārtas

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova
Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova Foto: Publicitātes foto

Latvijas vadošās sieviešu tenisistes Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko prestižo Indianvelsas WTA "Premier" sērijas turnīru sāks no otrās kārtas.

Pasaules ranga 11.vietas īpašniece Sevastova turnīra otrajā kārtā tiksies ar austrālieti Samantu Stosuru (WTA ranga 78.vieta) vai īpašo ielūgumu jeb "wild card" saņēmušo amerikānieti Medisonu Brenglu (WTA 96.). Latvijas tenisistei pret abām šīm spēlētājām ir pozitīva bilance.

Pērn Sevastova par sezonas piekto "Grand Slam" turnīru uzskatītajā Indianvelsā sasniedza astotdaļfinālu, par to nopelnot 120 WTA ranga punktus. Pirmo reizi viņa šajās sacensībās spēlēja 2010.gadā, kad aizkļuva līdz trešajai kārtai.

Indinavelsā no otrās kārtas iesaistīsies ar planētas 22.numurs Ostapenko, kurai būs jāspēkojas pret ķīnieti Šuai Džanu (WTA 40.) vai Viktoriju Kužmovu no Slovākijas (WTA 43.). Latvijas sportistei pret šīm spēlētājām savstarpējās cīņās ir pārsvars.

Iepriekšējā gadā Ostapenko Indianvelsā sasniedza trešo kārtu, par šādu sniegumu nopelnot 65 WTA ranga punktus.

Sagaidāms, ka Sevastova un Ostapenko savus pirmos mačus aizvadīs piektdien vai sestdien.

Indianvelsas vīriešu turnīrā piedalīsies arī Latvijas vīriešu pirmā rakete Ernests Gulbis, kurš ATP rangā atrodas 79.vietā. Viņam izdevies pamatturnīrā iekļūt bez spēlēšanas kvalifikācijā, bet izloze gaidāma otrdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu