"Napoli" vēl neļauj "Juventus" līksmot par Itālijas čempiontitulu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
"Napoli" futbolisti
"Napoli" futbolisti Foto: AFP/SCANPIX

"Napoli" komanda svētdien Itālijas A sērijas futbola čempionāta mačā izbraukumā ar 3:1 (1:0) apspēlēja "Chievo", vēl neļaujot Turīnas "Juventus" līksmot par čempiontitulu.

Viesi no Neapoles šajā mačā guva pārliecinošu uzvaru, spējot izvirzīties vadībā ar 3:0, bet goda vārtus mājinieki guva pamatlaika pēdējā minūtē. Uzvarētājiem divus vārtus iesita Kalidu Kulibalī.

"Šī uzvara nedaudz noņēmusi smagumu no mūsu pleciem," pēc svētdienas panākuma teica "Napoli" galvenais treneris Karlo Ančeloti, kura vadītā komanda pagājušajā nedēļā UEFA Eiropas līgas ceturtdaļfināla pirmajā spēlē ar 0:2 zaudēja Anglijas klubam Londonas "Arsenal", bet atbildes cīņa būs šonedēļ.

Tuvāko konkurentu uzvara neļāva "Juventus" priekšlaicīgi nodrošināt Itālijas čempiontitulu. Turīnas klubs sestdien izbraukumā negaidīti ar 1:2 zaudēja SPAL, lai gan trofejas iegūšanai tam būtu pieticis ar neizšķirtu.

"Juventus" astoto Itālijas A sērijas čempiontitulu var nodrošināt sestdien, kad uzņems Florences "Fiorentina".

Citviet Milānas "Inter" svētdien izbraukumā ar 3:1 (2:0) apspēlēja "Frosinone", bet "AC Milan" sestdien savā laukumā ar 1:0 (0:0) pieveica Romas "Lazio".

Itālijas čempionāta kopvērtējumā "Juventus" ir līdere ar 84 punktiem 32 mačos, kamēr 67 punkti ir "Napoli" kontā. Trešā ar 60 punktiem ir Milānas "Inter", bet tālāk ar 55 punktiem ir "AC Milan".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu