Uzņēmējs: Porziņģis neapzināti izglābis daudzus liepājniekus (12)

TVNET/TV3 ziņas
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP/SCANPIX

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigzne Kristaps Porziņģis, iekuļoties skandalozajā kautiņā, neapzināti izglābis daudzus liepājniekus, intervijā TV3 ziņām norādīja uzņēmējs Artūrs Butāns, kurš vairākus gadus bijis Liepājas restorānu biznesā.

Liepājā klīst runas, ka tā sauktās karaostas bandas vadītājs Fēlikss, kurš bija iesaistīts Porziņģa konfliktā, pērn sadūris cilvēku pludmales kafejnīcā.

Ja notikuma vietā nebūtu bijis Porziņģis, tad varbūt bez pulsa gulētu apsargs, nevis Latvijas basketbola zvaigznes draugs - tā secina liepājnieki.

"Šis incidents ir pievērsis lielāku uzmanību sistēmai kopumā. Šajā gadījumā "Karaostas" grupējums ārā gaidīja apsargu, lai ar viņu izrēķinātos," sacīja Butāns.

"Personīgi šo cilvēku nepazīstu, bet pilsētā runā, ka viņš pērn pludmales bārā ir sadūris kādu cilvēku," pastāstīja uzņēmējs.

"Kādam manas kafejnīcas apmeklētājam mašīnai nolauza antenu ar Latvijas karodziņu. Kad viņš uzrunāja cilvēkus, kas, viņaprāt, bija to izdarījuši, viņam trijatā uzbruka ar nazi," atceras Butāns, kurš bija spiests iejaukties šajā incidentā līdz ieradās policija.

Pēc diviem mēnešiem tika saņemta vēstule, ka lieta ir izbeigta, turklāt vainīgie palikuši nesodīti.

Policija skaidro, ka lieta par cilvēka saduršanu pludmales bārā ir nodota prokuratūrā. Policija gan neizpauž, vai dūrējs bijis tas pats kas iesaistīts Porziņģa incidentā, jo par pēdējo notiek kriminālprocess.

Komentāri (12)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu