Bijušais NBA spēlētājs Bilapss: Karmelo arī turpmāk paliks bez kluba, ja nemainīs savu attieksmi

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Karmelo Entonijs
Karmelo Entonijs Foto: AFP/SCANPIX

Ja bijusī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) superzvaigzne Karmelo Entonijs nemainīs savu attieksmi pret individuālās statistikas nozīmi, tad nekad vairs nespēlēs pasaulē labākajā līgā, uzskata viņa bijušais komandas biedrs Čonsijs Bilapss.

35 gadus vecā Entonija līdz šim pēdējais klubs bija Hjūstonas "Rockets", no kura viņš janvārī tika aizmainīts uz Čikāgas "Bulls". Vēju pilsētā gan uzbrucējs nepalika, jo "Bulls" viņu uzreiz atlaida.

Entonija bijušais komandas biedrs Denveras "Nuggets" klubā Čonsijs Bilapss Ziemeļamerikas medijiem paudis, ka Karmelo jāmaina savi uzskati par individuālās statistikas nozīmi. Tas viņam vēl varētu dot iespēju atgriezties NBA.

"Pārdzīvoju par viņu. Karmelo bija ļoti labs komandas biedrs. Ir gan viena liela problēma - viņš pārlieku vēlas katrā spēlē gūt vismaz 30 punktus. Kad spēlējām kopā, to varēja uzskatāmi redzēt. Uzvaram, bet Entonijs gūst 20 punktus. Viņš ir dusmīgs. Zaudējam, bet viņš iemet 36 punktus - smaidīgs visiem dod "pieci"," par basketbolista rīcību stāstīja Bilapss.

Bijušais saspēles vadītājs uzskata, ka Entonijam jāmaina uztvere par savas statistikas nozīmību. Pēc Bilapsa domām, Entonijs atgriezīsies NBA tikai tad, ja mainīs savu nostāju un būs gatavs būt rezervists ar noteiktu lomu komandā.

Vēl 2017.gada septembrī Entonijs no Kristapa Porziņģa pārstāvētās Ņujorkas "Knicks" tika aizmainīts uz Oklahomasitijas "Thunder", kur pavadīja tikai vienu sezonu, pēcāk vienojoties ar "Rockets".

Pēc "Bulls" atstāšanas Entonijs kļūs par brīvo aģentu. ESPN ziņo, ka par viņu interese esot Losandželosas "Lakers" komandai, kuras līderis ir basketbolista labs draugs Lebrons Džeimss.

Savas NBA karjeras laikā Entonijs vidēji mačā guvis 24,0 punktus un izcīnījis 6,5 atlēkušās bumbas, tomēr pēdējos gados šādus rādītājus nav izdevies sasniegt.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu