Daugaviņš: Znaroks nemaz nav mainījies (1)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kaspars Daugaviņš
Kaspars Daugaviņš Foto: HC Spartak Moscow (Facebook)

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) kluba Maskavas "Spartak" galvenais treneris Oļegs Znaroks gadu gaitā nemaz nav mainījies, paliekot tikpat prasīgs un stingrs, intervijā līgas mājaslapai izteicies komandas uzbrucējs Kaspars Daugaviņš.

Znarokam gaidāmā sezona būs pirmā pie "Spartak" stūres. Viņš sev par palīgu atkal izvēlējies ilggadējo asistentu Hariju Vītoliņu. Abi kopā divas reizes kļuvuši par Gagarina kausa ieguvējiem ar Maskavas "Dinamo", kā arī 2018.gadā aizveda Krievijas izlasi (olimpiskos atlētus no Krievijas) līdz olimpiskajam zeltam.

Maskavas "Spartak" jau otro sezonu pārstāvēs arī Daugaviņš un Mārtiņš Karsums. Intervijā KHL mājaslapai Daugaviņš pauda, ka Znaroks palicis tāds pats kā laikā, kad vadīja Latvijas izlasi.

"Oļegs palicis tāds pats. Raksturs jau nemainās. Znaroka vadībā iepriekš neesmu trenējies sezonai, bet Maskavas "Dinamo" nometnes treniņu plāns bija identisks šim. Tad gan galvenais treneris bija Vītoliņš. Tas ir Znaroka metodiskais plāns," sacīja Latvijas izlases uzbrucējs.

Visvairāk pēc tik intensīvām slodzēm sāpot ikru muskuļi, bet pamazām pie tā varot pierast, pauda Daugaviņš. Viņam neesot iebildumu pret trenēšanos stadionā, kad ārā valda liels karstums.

Hokejists arī uzsvēra, ka netur ļaunu prātu uz pagājušās sezonas Sanktpēterburgas SKA vārtsargu Igoru Šestjorkinu, kurš Daugaviņu paklupināja un uzbrucējs spēcīgi ietriecās laukuma apmalē.

"Mans personīgais mēŗkis sezonā ir būt labākajam vārtu guvējam komandā. Protams, virsmēŗķis ir izcīnīt Gagarina kausu. Domāju, ka "Spartak" ir viena no pretendentēm uz uzvaru līgā. Znaroks un Vītoliņš zina, kā aizvest komandu līdz uzvarai Gagarina kausa izcīņā," optimistisks pirms gaidāmās sezonas ir Daugaviņš.

31 gadu vecais Latvijas izlases uzbrucējs pagājušajā sezonā 58 regulārā čempionāta spēlēs guva 13 vārtus un veica 23 rezultatīvas piespēles.

Savukārt Mārtiņš Karsums 56 mačos guva deviņus vārtus un veica 15 rezultatīvas piespēles.

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu