Rīgas "Dinamo" otro reizi šosezon spēkosies ar Maskavas "Spartak"

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Andris Džeriņš (no kreisās) un Lauris Dārziņš
Andris Džeriņš (no kreisās) un Lauris Dārziņš Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Rīgas "Dinamo" ceturtdien izbraukumā spēkosies ar Maskavas "Spartak" vienību. Abām komandām šī būs jau otrā tikšanās šosezon Kontinentālajā hokeja līgā (KHL). Spēles sākums paredzēts plkst. 19.30 pēc Latvijas laika.

Rīgas "Dinamo" sezonas pirmajā spēlē savā laukumā ar rezultātu 2:1 papildlaikā uzveica Oļega Znaroka un Harija Vītoliņa trenēto "Spartak" komandu, kuras sastāvā spēlē uzbrucēji Kaspars Daugaviņš un Mārtiņš Karsums.

Rīdzinieki šosezon līdz šim aizvadījuši 4 spēles. Mājās izdevās ar 3:0 uzveikt arī Sanda Ozoliņa trenēto Ņižņijnovgorodas "Torpedo", bet pēc tam piedzīvoti divi zaudējumi viesos - pret vārtsarga Jāņa Kalniņa pārstāvēto Helsinku "Jokerit" ar 2:7 un arī 0:4 pret Ņižņekamskas "Ņeftehimik".

Tikmēr "Spartak" komanda šosezon jau aizvadījusi 5 spēles, taču izcīnījusi tikai vienu uzvaru.

Karsums patlaban ir rezultatīvākais spēlētājs šosezon "Spartak" sastāvā. Viņš 5 spēlēs izcēlies ar 4 punktiem - 2 vārti un 2 piespēles.

Savukārt Daugaviņš piedalījies 4 spēlēs un izcēlies ar 1 rezultatīvu piespēli.

Rīgas "Dinamo" sastāvā visrezultatīvāk spēlējuši leģionāri - zviedru uzbrucēji Jākobs Berglunds (3 vārti) un Davids Ulstrēms (3 rezultatīvas piespēles).

4 spēlētājiem ir pa 2 rezultativitātes punktiem - kanādiešiem Brendonam Makmilanam (2 vārti) un Eštonam Kārteram (1+1), kā arī Laurim Dārziņam (0+2) un amerikāņu aizsargam Benam Māršalam (0+2).

Pēdējos divos mačos, kuros piedzīvoti zaudējumi, Rīgas "Dinamo" hokejistiem nesekmējusies spēle nevienādos sastāvos - rīdzinieki skaitliskajā mazākumā kopā ielaiduši 8 vārtus (katrā spēlē pa 4).

Ar šo spēli Rīgas "Dinamo" noslēgs 3 maču izbraukuma tūri. Nākamā spēle paredzēta 16. septembrī "Arēnā Rīga" pret Habarovskas "Amur".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu