"Ventspils" basketbolisti pārbaudes spēlē zaudē "Neptūnas" komandai

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
"Ventspils" basketbolisti
"Ventspils" basketbolisti Foto: http://www.bkventspils.lv

Latvijas vicečempione basketbolā "Ventspils" otrdien cieta zaudējumu pārbaudes spēlē.

Ventspilnieki viesos ar rezultātu 84:89 (16:22, 23:17, 21:26, 24:24) piekāpās Klaipēdas "Neptūnas" vienībai.

Latvijas komandā ar 22 punktiem, piecām atlēkušajām bumbām un septiņām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Vess Vašpuns, 15 punkti un piecas bumbas zem groziem bija Raienam Luteram, bet 15 punktus guva Linards Jaunzems.

"Neptūnas" vienība ir Ventspils komandas iespējamie pretinieki FIBA Basketbola čempionu līgas jaunajā sezonā, ja latviešiem izdosies kvalificēties regulārajam turnīram. 

Pārbaudes spēļu sesiju "Ventspils" noslēgs savā laukumā 21.septembrī, lai tiktos ar Kazahstānas komandu "Astana". 

Oficiāli sezonu "Ventspils" sāks 26.septembrī, kad izbraukumā tiksies ar FIBA Basketbola Čempionu līgas kvalifikācijas kārtas pārvarējušo komandu - savu valstu čempioniem Ungārijas Sombathejas "Falco" vai Rumānijas Oradejas CSM. Tikmēr pirmo mājas spēli savā laukumā ventspilnieki aizvadīs 29.septembrī, kas būs atbildes spēle Basketbola Čempionu līgas kvalifikācijas otrajai kārtai par iekļūšanu regulārās sezonas pamatturnīrā.

Šobrīd komandas sastāvu veido Māris Gulbis, Mārcis Vītols, Artūrs Grīnbergs, Kristaps Ķilps, Dāvids Vīksne, Jānis Bērziņš, Ronalds Zaķis, Jānis Kaufmanis, Klāvs Čavars, Linards Jaunzems, kā arī amerikāņu basketbolisti Džeilons Teits, Vess Vašpuns un Raiens Luters.

Komandu vada galvenais treneris Artūrs Visockis-Rubenis, bet viņam asistē Gints Fogels un Gatis Melderis, kā arī fiziskās sagatavošanas treneris Edgars Seredjuks.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu