Porziņģis savā "Instagram" profilā atbildējis uz vairākiem fanu jautājumiem

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: Ieva Makare/LETA

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis savā "Instagram" profilā, kam ir 1,6 miljoni sekotāju, atbildējis uz vairākiem fanu jautājumiem. Lūk, dažas no viņa atbildēm.

Porziņģim kāds fans lūdzis salīdzināt, kā viņš tika uzņemts Ņujorkā un kā Dalasā.

"Sajutu lielu mīlestību Ņujorkā. Fanu atbalsts bija nereāls. Un Dalasā mani uzņēma ar atplestām rokām. Tāpēc esmu sajūsmā darīt visu šīs pilsētas un organizācijas labā," atbildēja Latvijas basketbolists.

Vaicāts, kāds ir Porziņģa nākamās sezonas galvenais mērķis? Viņš atbildēja vienā vārdā - "Playoffs" (izslēgšanas spēļu turnīrs).

Latvijas basketbolistam lūdza nosaukt sporta veidus, kādi vēl viņam patīk. Porziņģis atbildēja, ka viņam interesē futbols, jauktā cīņas māksla (MMA) un bokss.

Kāds fans uzdevis jautājumu - cik ilgā laikā Porziņģis sasniegs karjeras augstāko punktu? Latvijas basketbolists prognozē, ka tas notiks 3 līdz 5 gadu laikā.

Porziņģis atklāja, ka viņš labāk gribētu iekļūt Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas labāko aizsardzības spēlētāju izlasē, nevis kopumā sezonas labāko spēlētāju trešajā pieciniekā.

Latvijas basketbolists arī piebilda, ka NBA sezonas labākā aizsardzības spēlētāja balva ir viņa mērķis.

Vaicāts, kurš pēc Porziņģa domām ir visu laiku labākais NBA spēlētājs? Viņaprāt, labākais ir Maikls Džordans, taču Kobe Braients esot viņa favorīts.

Tika uzdots jautājums, vai Porziņģis nākamsezon iegūs iespēju spēlēt NBA Visu zvaigžņu spēlē? "Jā, ser! Tas ir man mērķis."

Pašlaik 24 gadus vecais Porziņģis visu iepriekšējo NBA sezonu izlaida ceļgala traumas dēļ. Janvārī spēlētāju maiņas darījumā Latvijas basketbolists no Ņujorkas "Knicks" pārcēlās uz Dalasas "Mavericks" komandu.

Porziņģis šovasar ar "Mavericks" vienojās par piecu gadu līgumu, kura darbības laikā latvietis saņems 158 miljonus ASV dolāru.

TVNET jau vēstīja, ka Porziņģa un Dāvja Bertāna pārstāvēto komandu sezonas pirmā savstarpējā spēle tiks veltīta Latvijas tematikai.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu