Rīgas "Dinamo" centīsies atgriezties uz uzvaru takas pret spēcīgo SKA

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Rīgas "Dinamo" hokejisti
Rīgas "Dinamo" hokejisti Foto: Raimonds Volonts, "Dinamo Rīga"

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas "Dinamo" pirmdien ar maču "Arēnā Rīga" pret spēcīgo Sanktpēterburgas SKA centīsies atgriezties uz uzvaru takas un atgūt pārliecību par saviem spēkiem.

"Dinamo" hokejisti šosezon visas trīs uzvaras izcīnījuši uz sava ledus, bet izbraukuma sešos mačos ciestas sešas neveiksmes. Pašlaik rīdzinieki ar 10 spēlēs izcīnītiem sešiem punktiem atrodas Rietumu konferences pēdējā vietā.

Pēdējos divos mačos izbraukumā "Dinamo" spēlēja bezzobaini, pārliecinoši zaudējot "Severstaļ" un "Lokomotiv".

Kluba galvenais treneris un ģenerālmenedžeris Ģirts Ankipāns pauda, ka komandā gaidāmas izmaiņas, bet pagaidām vien piesaistīts Krievijas vārtsargs Andrejs Makarovs.

"Uz karstām oglēm var pieņemt nepareizus lēmumus. Loģiski, ka izmaiņas būs. Ja tagad norādīsim uz vienu vainīgo, tas būs ļoti nepareizi. Komanda var spēlēt ļoti labi. Vainīgais katram jāatrod sevī. Šis ir komandas sporta veids. Ļoti svarīgi, ko katrs izdara komandas labā," sarunā ar TVNET piektdien sacīja Ankipāns.

Piektdienas treniņa beigās tika pārbaudīta "Dinamo" spēlētāju fiziskā gatavība un šībrīža forma. Treneru korpuss lika slidot daudz apļu, lai iegūtu nepieciešamos datus par sirdsdarbību un pulsu.

"Ir spēlētāji, kuri šobrīd noteikti neatbilst KHL līmeņa kustībai. Analizēsim datus. Ko uzreiz izdarīja "Lokomotiv" jaunais galvenais treneris? Atbrīvojās no tiem, kas nevar paskriet. Neviens nedrīkst krist ārā. Tiem, kuri KHL spēlē pirmo sezonu, nereti ir grūti pierast pie intensīvās ceļošanas," pauda Ankipāns.

Nodarbībā krietni no visiem slidojumā atpalika zviedrs Jākobs Berjlunds un amerikāņu aizsargs Bens Māršals.

Ja Rīgas "Dinamo" šobrīd aktuāla četru zaudējumu sērija, tad SKA uzvarējuši pēdējos divos dueļos pēc kārtas.

Līdz šim pēdējā abu komandu tikšanās notika pagājušās sezonas izskaņā Sanktpēterburgā, kad rīdzinieki kapitulēja ar 1:7.

SKA 12 spēlēs šajā sezonā izcīnījusi 17 punktus, atrodoties Rietumu konferences otrajā vietā, uzreiz aiz pārsteidzošajiem līderiem Podoļskas "Vitjaz".

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu