Māršals: Rezultāts šoreiz neattaisno spēles gaitu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Bens Māršals
Bens Māršals Foto: Edijs Pālens/LETA

Rīgas "Dinamo" komanda Kontinentālās hokeja līgas (KHL) mačā pret Sanktpēterburgas SKA vienību bija pelnījusi kaut ko vairāk par "sauso" zaudējumu, uzskata amerikāņu aizsargs Bens Māršals.

Rīgas "Dinamo" pirmdien "Arēnā Rīga" ar rezultātu 0:3 piekāpās SKA, piedzīvojot jau piekto zaudējumu pēc kārtas.

"Spēlējām agresīvi, ļoti centāmies un atdevām sevi visu. Manuprāt, mēs šodien bijām pelnījuši vairāk. Pāris neveiksmīgas epizodes un beigās šāds rezultāts. Protams, nedrīkst visu novelt uz neveiksmīgiem momentiem, bet, manuprāt, rezultāts šoreiz neattaisno spēles gaitu. Šis neveiksmīgais posms vienkārši ir jāpārdzīvo," intervijā kluba mājaslapā citēts Māršals.

Rīgas "Dinamo" komanda šosezon 11 spēlēs piedzīvojusi 8 zaudējumus.

"Katram hokejistam ir bijuši šādi momenti karjeras laikā. Katram ir jāatceras, ka mēs šajā visā esam kopā, un kopā arī no tā ir jācenšas izkļūt. Komandā nav tikai "es". Šodien spēlējām labi, rādījām labu sniegumu. Mums jāgūst vārti un, manuprāt, visam vajadzētu sakārtoties," teica amerikāņu hokejists.

Cīņā pret SKA pirmo spēli Rīgas "Dinamo" rindās aizvadīja krievu vārtsargs Andrejs Makarovs, kurš atvairīja 27 no 30 metieniem.

"Andrejs nospēlēja lieliski. Ienākt komandā un uzreiz būt spēlē - tas nav viegli. Nerunājot par to, kāda līmeņa pretinieks bija šovakar. Viņš tiešām padarīja ļoti lielu darbu," uzskata Māršals.

Pašlaik 27 gadus vecais Māršals šosezon Rīgas "Dinamo" sastāvā KHL čempionātā atzīmējies ar 3 rezultatīvām piespēlēm.

Rīgas "Dinamo" trešdien savā laukumā uzņems Boba Hārtlija vadīto Omskas "Avangard" komandu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu