Girgensons: Neesmu jutis brīdi, kad, dodoties laukumā, piedzīvosim zaudējumu

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Zemgus Girgensons (no labās)
Zemgus Girgensons (no labās) Foto: AFP/SCANPIX

Zemgus Girgensona pārstāvētā Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Bufalo "Sabres" teicami sākusi jauno sezonu, atrodoties līgas kopvērtējuma līderpozīcijā. Šajā panākumā liels nopelns ir vienības galvenajam trenerim Ralfam Krīgeram. 

Pēc 10 aizvadītām spēlēm "Sabres" ar iekrātiem 17 punktiem ir spēcīgākā komanda visā līgā. Bufalo komanda guvusi trīs uzvaras pēc kārtas un šosezon piedzīvojusi tikai divus zaudējumus, no kuriem vienu pamatlaikā. 

"Viss sākas ar puišiem uz rezervistu soliņa," ESPN sacīja Girgensons. "Visi ir kļuvuši pozitīvi. Nav brīžu, kad justu, ka dosimies laukumā un piedzīvosim zaudējumu. Tā tas pagaidām ir bijis. Un ir patīkami to redzēt."

Starpsezonā "Sabres" grožus pārņēma 60 gadus vecais Krīgers, kurš jau sezonas ievadā pieteicies sezonas labākā trenera balvai. 

"Esam pilnīgi citā vidē," norādīja viens no "Sabres" līderiem Džeks Aikels. "Viņš [Krīgers] veic patiešām labu darbu. Arī mūsu viedoklis viņam ir svarīgs."

Vairāki "Sabres" hokejisti atzinuši, ka pēc galvenā trenera maiņas Bufalo vienība ievērojami progresējusi. Turklāt spēlētājiem ir radusies lielāka pārliecība par saviem spēkiem. 

"Šobrīd ne par ko neesmu pārsteigts. Mums jābūt pateicīgiem un jārespektē situācija," uzsvēra Girgensons. "Progress ir acīm redzams."

Girgensons šosezon 10 mačos atzīmējies ar vienu vārtu guvumu un trim rezultatīvām piespēlēm. 

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu