Bijušais NHL hokejists: Reiz Džordans pēc izdzertiem 10 aliņiem iemeta 52 punktus (3)

TVNET Sports
CopyDraugiem X Whatsapp
Maikls Džordans
Maikls Džordans Foto: AP/Scanpix

Bijušais Nacionālās hokeja līgas (NHL) hokejists Džeremijs Roniks izstāstījis kādu interesantu stāstu, kā viens no visu laiku labākajiem basketbolistiem Maikls Džordans guva 52 punktus pēc tam, kad visu dienu bija dzēris alu. 

"Viņš [Džordans] mani uzaicināja uz 18 bedrīšu golfa maču. Mēs nospēlējām partiju, es no viņa vinnēju pāris tūkstošus ASV dolāru. Plānoju doties prom, jo vakarā Čikāgas "Bulls" komandai bija spēle ar Klīvlendas "Cavaliers". Domāju, ka arī Džordans golfa spēlei metīs mieru, taču viņš piedāvāja spēlēt vēl vienu partiju. Rezultātā paņēmām pilnu somu ar ledu un alu un vēlreiz izgājām 18 bedrītes. Un atkal vinnēju pāris tūkstošus," izdevums "New York Post" citē Ronika teikto. 

Roniks no 1988. līdz 1996. gadam pārstāvēja NHL komandu Čikāgas "Blackhawks". Savukārt Džordans Čikāgas "Bulls" vienībā spēlēja no 1984. līdz 1993. un no 1995. līdz 1998. gadam. 

"Mēs visu dienu dzērām alu, bet Džordans uz spēli devās pa taisno no golfa laukuma. Pajokoju, ka visu savu vinnēto naudu likšu uz Klīvlendas uzvaru. Taču viņš man piedāvāja saderēt, ka Čikāga uzvarēs ar vismaz 20 punktu starpību un viņš iemetīs vairāk nekā 40 punktus. Es piekritu. Galarezultātā tas nelietis iemeta 52 punktus un "Bulls" to maču uzvarēja ar laikam 26 punktu pārsvaru. Cik daudz viņš izdzēra? Aptuveni 10 bundžiņas "Bud Lights"," atcerējās Roniks.

Bijušais hokejists sacīja, ka tas noticis 1992. vai 1993. gadā. Tiesa, Džordans 52 punktus pret "Cavaliers" iemeta 1988. gadā. 

"Domāju, ka Džordans ir visu laiku labākais sportists, ar kādu man nācies saskarties," teica Roniks. 

Džordans ir seškārtējs NBA čempions un piecreiz nosaukts par līgas vērtīgāko spēlētāju. 

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu